Χριστούγεννα στο Σίδνεϊ: Καυτά μπικίνι, κόκκινοι σκούφοι και μια πλαζ γεμάτη κόσμο

Με κόσμο πλημμύρισε σήμερα η παραλία Μπόντι στο Σίδνεϊ, καθώς εκατοντάδες ντόπιοι και ξένοι ξεχύθηκαν στην πλαζ, πολλοί φορώντας κόκκινα μαγιό και σκούφους «Άη Βασίλη», για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα.

Με την πρόσφατη βροχή να έχει καθαρίσει την ατμόσφαιρα της μεγαλύτερης πόλης της Αυστραλίας από το πέπλο καπνού που την είχε καλύψει, εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών που δυστυχώς μαίνονται ακόμα σε πολλές περιοχές της χώρας, οι κάτοικοι και επισκέπτες της περιοχής βρήκαν ευκαιρία να απολαύσουν την ηλιόλουστη μέρα και να ξεχάσουν τις έγνοιές τους.

Όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο, πολλοί λουόμενοι επέλεξαν άκρως χριστουγεννιάτικα look για το εορταστικό τους μπάνιο, με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 26 βαθμούς Κελσίου.

22059431_2
22059460_2

Εκτός από τις καλλίγραμμές νεαρές που δεν θέλησαν να καλύψουν τα μπικίνι τους με κανένα πρόσθετο ένδυμα, και φόρεσαν απλά κόκκινους σκούφους για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα, υπήρξαν και κάποιοι τολμηροί που ντύθηκαν από την κορφή ως τα νύχια «Άη Βασίληδες».

Ο ενθουσιασμός τους ήταν τέτοιος που κυκλοφορούσαν με τη… γενειάδα, ποζάροντας φυσικά για τις απαραίτητες φωτογραφίες.

Χαριτωμένα σκυλάκια ντυμένα με κόκκινες στολές και με κέρατα ταράνδου στο κεφάλι, ενθουσιασμένα πιτσιρίκια και κεφάτες παρέες που έπαιζαν μπιτς βόλεϊ συνοδεία χριστουγεννιάτικης μουσικής, συμπλήρωναν την εορταστική ατμόσφαιρα.

 

22060892
22060896