Η Πάολα για τη γνωριμία και τη σχέση της με τον Μίκη Θεοδωράκη


Η Πάολα μίλησε στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου για τη σχέση και τη γνωριμία της με τον μεγάλο Μίκη Θεοδωράκη, του οποίου τραγούδησε τραγούδια.

Η Πάολα αναφέρθηκε στον ρόλο που έπαιξε στη γνωριμία της με τον Μίκη Θεοδωράκη ο Γιώργος Λιάνης. «Ο Μίκης Θεοδωράκης έκανε πολλές συζητήσεις με τον Γιώργο Λιάνη που εγώ δεν ήξερα», είπε η γνωστή τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «Απ’ ό,τι μου είπε ο Γιώργος Λιάνης, ο Μίκης Θεοδωράκης με την κόρη του, τη Μαργαρίτα έβαζαν κάποια βιντεάκια και με έβλεπαν. Έτσι κάποια στιγμή με προσκάλεσαν στο σπίτι τους. Μεγάλη μου η χαρά όταν τον συνάντησα από κοντά. Δεν ήξερα τι να νιώσω, τι να αισθανθώ εκείνη την ώρα. Έβλεπα ένα θηρίο μπροστά μου. Δεν ήξερα τι να πω… Είπα μόνο “γεια σας” και για να μου πάρει λίγο ο ίδιος την αμηχανία, μιλούσε και σιγανά. Μου είπε για τατουάζ μου».

«Σίγουρα είναι τιμή, αλλά δεν είναι τιμή μόνο ως καλλιτέχνιδα. Είναι τιμή και ως προσωπικότητα. Νιώθω πολύ περήφανη που τον είδα από κοντά, που του μίλησα», είπε ακόμη η Πάολα. «Με έναν περίεργο τρόπο ήταν σαν τον ήξερα τον Μίκη Θεοδωράκη, σαν να τον ήξερα από τον δικό μου παππού που ήταν της Αντίστασης και εκείνος», πρόσθεσε και επισήμανε: «Όπως μιλούσε, κρεμόμουν από τα χείλη του».

«Ήταν βαρύ αυτό που πήγα να σηκώσω και δεν ήταν λόγω ερμηνείας, αλλά λόγω ιστορίας», είπε για την πρώτη φορά που τραγούδησε Μίκη Θεοδωράκη.