ΠΑΤΡΑ: Στυγερό έγκλημα με θύμα 33χρονη συγκλονίζει το πανελλήνιο – Κόρη αστυνομικού και εμπόρου που βυθίστηκαν στο πένθος!

Το στυγερό έγκλημα στην Αλικαρνασσό του Ηρακλείου, στην Κρήτη, που χθες συγκλόνισε το πανελλήνιο, έσπειρε το πένθος και στην Πάτρα, τον τόπο καταγωγής της άτυχης 33χρονης Αδαμαντίας Αντύπα.
Η Αδαμαντία ήταν η μητέρα ενός 4χρονου παιδιού, η οποία έπεσε νεκρή όταν ο 54χρονος σύζυγός της έστρεψε πάνω της την καραμπίνα χθες τα ξημερώματα και την πυροβόλησε δύο φορές στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα.
Το θύμα ήταν κόρη αστυνομικού που υπηρετούσε στο Αίγιο, ενώ η μητέρα της διατηρούσε εμπορικό κατάστημα στην Πάτρα.
Φαίνεται πως η τραγωδία ήταν η κατάληξη μιας σειράς από καυγάδες εξαιτίας παθολογικής ζήλειας του άνδρα της. Ο οποίος μετά την πράξη του βγήκε απ’ το διαμέρισμα φωνάζοντας στην αδελφή του πως σκότωσε την γυναίκα και σε κατάσταση παραληρήματος έφυγε παίρνοντας μαζί του τον 4χρονο γιο του, αλλά και την καραμπίνα.
Στις αστυνομικές αρχές σήμανε συναγερμός υπό το φόβο η τραγωδία να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις και το θρίλερ συνεχίστηκε για αρκετές ώρες ακόμη, μέχρι ο 54χρονος να παραδώσει το αγοράκι, που μάλιστα αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.
Τελικά το παρέδωσε σε συγγενικό του σπίτι στην περιοχή του Κατσαμπά και παραδόθηκε στις Αρχές.
Το μοιραίο συνέβη μετά από βραδινή έξοδο του ζευγαριού σε ταβέρνα. Ενώ χαρακτηριστικό είναι πως οι τσακωμοί ήταν συχνό φαινόμενο, σύμφωνα με όσα δημοσιεύτηκαν σε τοπικά μέσα ενημέρωσης. Μάλιστα, πριν δύο χρόνια η γυναίκα είχε επιστρέψει στην Πάτρα μαζί με το παιδί αλλά γύρισε, προφανώς δίνοντας μια ακόμα ευκαιρία. Δεν φανταζόταν, πιθανόν, ότι αυτή η ευκαιρία ήταν ένα μακάβριο κάλεσμα στη μοίρα της.