Καμαρώνει η βασίλισσα Ελισάβετ: Ο Τζορτζ φτιάχνει πουτίγκες [εικόνες]

Τέσσερις γενιές της Βασιλικής Οικογένειας συναντήθηκαν προκειμένου να υποστηρίξουν την πρωτοβουλία «Μαζί τα Χριστούγεννα» της Βασιλικής λεγεώνας της Βρετανίας.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκηπας της Ουαλίας Κάρολος, ο δούκας του Κέιμπριτζ Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Τζορτζ, το νεώτερο μέλος της βασιλικής συντροφιάς, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να προετοιμάσουν τις ειδικές χριστουγεννιάτικες πουτίγκες Royal British Legion στο παλάτι του Μπάκιγχαμ αυτή την εβδομάδα.

Η Βασίλισσα είναι Προστάτης της Βασιλικής Βρετανικής Λεγεώνας και οι πουτίγκες θα αποτελέσουν τα κεντρικά σημεία της δράσης “Μαζί τα Χριστούγεννα”, που είναι φιλανθρωπική και πολύ δημοφιλής.

Η προγιαγιά και ο παππούς του μικρού Τζορτζ δε σταμάτησαν να αστειεύονται καθώς ο νεαρός πρίγκιπας ανακάτευε τη ζύμη και τον κοίταζαν με υπερηφάνεια.

Οι φωτογραφίες δείχνουν μεταξύ άλλων τον πρίγκιπα Κάρολο και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να γελούν κοιτάζοντας τον μικρό πρίγκιπα Τζορτζ που ανακατεύει το μείγμα της πουτίγκας, υπό το βλέμμα της βασίλισσας.

Σε άλλη φωτογραφία, ο πρίγκιπας Κάρολος φαίνεται να δίνει συμβουλές στον εγγονό του, σχετικά με τα υλικά της πουτίγκας, ενώ σε μια τρίτη όλοι μαζί γελούν με τον 6χρονο Τζορτζ και τις μαγειρικές του ικανότητες.

Κάθε μέλος της βασιλικής οικογένειας έβαλε από ένα αναμνηστικό φλουρί στο μείγμα, προκειμένου να το βρει κάποιος από τους συμμετέχοντες στην κοπή του παραδοσιακού γλυκού με το νέο έτος. Μάλιστα, αυτή την φορά, δημιουργήθηκε μια νέα συνταγή, με την βασιλική οικογένεια να προσθέτει παπαρουνόσπορους στο μείγμα, ως ένα σύμβολο μνήμης του φιλανθρωπικού οργανισμού.