Η εξωφρενική απαίτηση της Ζιζέλ στη διάρκεια μιας φωτογράφισης

Άφησε εποχή στον κόσμο της μόδας και ακόμα και σήμερα όταν εμφανίζεται κάνει «σεισμό». Ο λόγος για τη Ζιζέλ, ένα από τα ωραιότερα και διασημότερα μοντέλα του πλανήτη που άφησε την καριέρα της για να ασχοληθεί με την οικογένειά της.

Σε ένα ποστ στο Instagram ο διάσημος Βρετανός φωτογράφος Νικ Νάϊτ θυμάται τη συνεργασία με τη Ζιζέλ για τον οίκο Ντιορ με τα ρούχα του τζον Γκαλιάνο, γράφοντας ότι άκουγαν κατόπιν αιτήματος της Ζιζέλ το ίδιο τραγούδι, το Family Affair της Mary J Blige επί τέσσερις μέρες συνεχώς, σε επανάληψη. Αλλά ακόμα και μετά από αυτό η Ζιζέλ ήταν αξιολάτρευτη.

Η βραζιλιάνα Ζιζέλ από τη Βραζιλία ήταν ο πιο διάσημος άγγελος της Victoria Secret και σύμφωνα με το περιοδικό Forbes το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του πλανήτη στα τέλη της δεκαετιας του 2000 Το 2014 αναδείχθηκε από το ίδιο περιοδικό ως η 89η πιο ισχυρή γυναίκα παγκοσμίως.

Η Ζιζέλ, από το 2000 μέχρι το 2005 διατηρούσε σχέση με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Τον Δεκέμβριο του 2006 ξεκίνησε να βγαίνει με τον παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι, με τον οποίο παντρεύτηκαν στις 26 Φεβρουαρίου 2009, στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνιας. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Τον Μπέντζαμιν Μπρέιντι (9 Δεκεμβρίου 2009) και την Βίβιαν Λέικ Μπρέιντι (5 Δεκεμβρίου 2012).