(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Οι Σχολές του ΟΑΕΔ πρόσφεραν γλυκίσματα στο Σκαγιοπούλειο

Οι Σχολές της ΕΠΑ.Σ Ο.Α.Ε.Δ. Πάτρας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, λόγω των Ημερών προσφέρουν διάφορα γλυκίσματα σε Ιδρύματα της περιοχής, αν μη τι άλλο για να δώσουμε λίγη χαρά αυτές τις μέρες, σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
Έτσι και φέτος οι μαθητές του τμήματος Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής, έφτιαξαν Κουραμπιέδες και Μελομακάρονα, στα Εργαστήρια της Σχολής και την  Παρασκευή 20/12/19 τα πρόσφεραν στο Σκαγιοπούλειο Ορφανοτροφείο Αρρένων στην Πάτρα.
Στην παράδοση των γλυκισμάτων παρευρίσκονταν οι μαθητές του τμήματος Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής, η κ. Τσέλη Γεωργία σαν εκπρόσωπος του μόνιμου προσωπικού των Σχολών (Εκπαιδευτικών και Διοικητικών), ο κ. Κακαφώνης Παναγιώτης και η κ. Σαφάκα Εύη, Πρόεδρος και Ταμίας αντίστοιχα του Συλλόγου Αναπληρωτών και Ωρομισθίων Εκπαιδευτικών των Σχολών Ο.Α.Ε.Δ. Πελοποννήσου και Εκπαιδευτικοί του τμήματος.
Στο ίδρυμα, μας υποδέχθηκε το Προσωπικό και ο Πρόεδρός του, μας ενημέρωσαν για το Ίδρυμα και την ιστορία του και ανταλλάξαμε ευχές για τις Ημέρες.