ΑΧΑΪΑ: Αγανάκτηση για το ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στην Ερυμάνθεια – Εκτός λειτουργίας τις περισσότερες μέρες

Σας γνωστοποιούμε την αγανάκτηση μας , καθώς το μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών της Τράπεζας Πειραιώς στην Ερυμάνθεια Αχαϊας είναι τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας εκτός λειτουργίας λόγω έλλειψης μετρητών. Σημειωτέον ότι το συγκεκριμένο ΑΤΜ είναι το μοναδικό σε όλο το Δήμο Ερυμάνθου, ένα Δήμο 8.000 κατοίκων. Μας καταντήσατε πολίτες δεύτερης κατηγορίας με το κλείσιμο του μοναδικού υποκαταστήματος τράπεζας στο Δήμο μας και τώρα μας εξαναγκάζετε να μετακινούμαστε στην Πάτρα ώστε να πραγματοποιήσουμε και την πιο μικρή συναλλαγή.
Απαιτούμε το αυτονόητο. Από ότι φαίνεται ωστόσο η Τράπεζα Πειραιώς αδιαφορεί για τους πελάτες της , αδυνατεί να κατανοήσει τις ανάγκες τους και υποβαθμίζει με τις τακτικές της όλη την περιοχή μας οδηγώντας την σε επιπλέον μαρασμό. Η υπεροψία της Τράπεζας Πειραιώς δεν έχει προηγούμενο. Διατείνεται συνεχώς για την ποιότητα των υπηρεσιών της , για την πρωτοπορία της και την αξιοπιστία της. Θα σας συμβουλεύαμε να κατέβετε από τα σύννεφα , για να αντικρίσετε την πικρή πραγματικότητα και την πραγματική άποψη που έχουν οι πολίτες για εσάς.
Ο εμπαιγμός των πολιτών του Δήμου μας από ότι φαίνεται ότι δεν έχει τέλος. Στην εξυπηρέτηση των πολιτών, κύριοι της διοίκησης κρίνεστε μετεξεταστέοι. Όσο δε για την αξιοπιστία, αρκεί μόνο να σας υπενθυμίσουμε πως κλείσατε το υποκατάστημα ένα πρωί χωρίς έγκαιρη ενημέρωση των πελατών σας.
Σας ευχαριστούμε που τιμάτε τους φορολογούμενους αυτής της χώρας που με τις θυσίες τους έγινε η ανακεφαλαιοποίηση του τραπεζικού συστήματος, το οποίο με τις δικές σας επιλογές , με τα δάνεια με αέρα, έπεσε στα βράχια.
Οι έλληνες αγρότες σας ευχαριστούν που «κρατήσατε» τις υποσχέσεις προς αυτούς μετά την εξαγορά έναντι πινακίου φακής, της Αγροτικής Τράπεζας.
Και εμείς οι «πληβείοι» του Δήμου Ερυμάνθου σας ευχαριστούμε που μας αφήσατε χωρίς χρήματα χρονιάρες μέρες και που μας δίνετε αφορμές να ταξιδεύουμε στην Πάτρα , γιατί βρε αδερφέ , δεν έχουμε δουλείες να κάνουμε.
ΑΞΙΟΙ!

 

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΥΜΑΝΘΕΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΟΝΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ