ΠΑΤΡΑ: Χριστουγεννιάτικες δράσεις από τον Δήμο – Σήμερα σε κέντρο και Ζαρουχλέικα

Με σύμμαχο …το πνεύμα των Χριστουγέννων και …κόντρα στον καιρό, συνεχίζονται και σήμερα Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Πολιτιστικό Οργανισμός του Δήμου Πατρέων.

Το ιστορικό κέντρο και συνοικίες θα κινούνται σε εορταστικούς ρυθμούς , ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις λόγω των αναμενόμενων άσχημων καιρικών συνθηκών , κρίθηκε επιβεβλημένη η αλλαγή των χώρων πραγματοποίησης προγραμματισμένων δράσεων.
Σήμερα  Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 11.00 το πρωί, στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», το παιδικό χορευτικό συγκρότημα του σωματείου «Σουγιούζ» θα παρουσιάσει το Ρωσικό παραδοσιακό παραμύθι «Ραπανάκι». Η παράσταση θα δοθεί στην ελληνική γλώσσα με ενσωματωμένες ρωσικές λέξεις.

Το 61ο Δημοτικό Σχολείο στα Ζαρουχλέικα θα φιλοξενήσει στις 6:30 το απόγευμα με το Χορευτικό του πολιτιστικού οργανισμού Δήμου Πατρέων το οποίο θα παρουσιάσει Χριστουγεννιάτικα δρώμενα και παιχνίδια για όλα τα παιδιά της πόλης.

Οι εκδηλώσεις της ημέρας ολοκληρώνονται στις 9:00 το βράδυ στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών που θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη βραδιά το «Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας.