ΠΑΤΡΑ: Πάνω από 400 ερμηνευτές και μέλη της Πολυφωνική και σήμερα στο Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο

Το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΟΝΤΣΕΡΤΟ 2019, οργανώνουν από κοινού η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΤΡΑΣ και η Εφημερίδα ”ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ” και θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών και σήμερα  Κυριακή 22 Δεκεμβρίου [8 μ.μ. και 7.30 μ.μ. αντιστοίχως: ΑΚΡΙΒΩΣ!!!]

 

Η γιορταστική αυτή διήμερη συναυλία, αποτελεί μία από τις πλέον λαμπερές και πολυαναμενόμενες παραγωγές της ”ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ”, που ξεκίνησε το 1996 και πλέον έχει γίνει θεσμός, με Πανελλήνια απήχηση.

 

Θα μετάσχουν η Ορχήστρα ”Sinfonica”, 400 ερμηνευτές- μέλη του Οργανισμού, αλλά και τρείς καταξιωμένοι σολίστ. Πρόκειται για τη διάσημη μέτζο σοπράνο Ρόζα Πουλημένου, υπεύθυνης του Τομέα Μονωδίας του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου Κέρκυρας, για τον διαπρεπή τενόρο και πρωταγωνιστή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Γιάννη Χριστόπουλο, αλλά και για τον σολίστ του oboe Κώστα Γιοβάνη, κορυφαίου Α΄ της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων.

 

Το Κοντσέρτο θα πραγματοποιηθεί με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και με την ευγενική υποστήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και του Ιδρύματος Ιωάννη και Ευτέρπης Τοπάλη.
Τηλεοπτική παραγωγή: ΙΟΝΙΑΝ – Απ’ ευθείας ραδιοφωνική μετάδοση: ΕΡΤ ΠΑΤΡΑΣ
advertisement