(ΦΩΤ)-ΑΧΑΪΑ: Πλήθος δράσεων στο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο Αιγίου – Επισκέψεις και δρώμενα

Το Πάρκο των Χριστουγέννων, έχει βάλει δυναμικά την πόλη του Αιγίου στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα και αποτελεί πόλο έλξης επισκεπτών, τόσο από την Αιγιάλεια αλλά και από τις γειτονικές Περιφερειακές Ενότητες και όχι μόνο!

Από τις 12 Δεκεμβρίου και μέχρι σήμερα, χιλιάδες επισκέπτες έχουν επισκεφθεί τη «Χώρα που Τίποτα δεν Πάει Χαμένο», η οποία φιλοξενεί καθημερινά πληθώρα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους.

Σημαντικές εκδηλώσεις εντός και εκτός του Πάρκου!

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Πάρκου των Χριστουγέννων, το γιορτινό κλίμα μεταφέρεται στους δρόμους αλλά και σε σημαντικά κτίρια της πόλης. Ο εορταστικός πεζόδρομος της Κλεομένους Οικονόμου και η γειτονική πλατεία Αγίας Λαύρας, έχουν φιλοξενήσει ήδη σειρά εκδηλώσεων, δίνοντας τον εορταστικό τόνο στην καρδιά του Αιγίου. Συναυλίες από μουσικά σχήματα και σχολικές χορωδίες καθώς και δημιουργικά δρώμενα από τα ΔΙΕΚ Αιγίου γεμίζουν με τη μαγεία των Χριστουγέννων την αγορά και αναμένεται και συνέχεια…

Συναυλία από τη Χορωδία του 1ου Γυμνασίου Αιγίου στην Πλατεία Αγίας Λαύρας
Εορταστικά και Ιταλικά τραγούδια από την Ιόνια Ορχήστρα στον πεζόδρομο Κλεομένους Οικονόμου και Ευθυμίου Γάτου
Εορταστικές Γεύσεις από τα ΔΙΕΚ Αιγίου στον πεζόδρομο Κλεομένους Οικονόμου και Ευθυμίου Γάτου

Άλλο ένα σημαντικό εικαστικό γεγονός φιλοξενείται στο εμβληματικό κτίριο Παναγιωτόπουλου, στο Αίγιο, όπου εγκαινιάστηκε η έκθεση του ζωγράφου Κώστα Σπυρόπουλου, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου και θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 5 Ιανουαρίου με ελεύθερη είσοδο για όλους (Ανοιχτά καθημερινά: 11:00 – 13:00 και 18:00 – 21:00 (αργίες κλειστά)).

Εγκαίνια της έκθεσης Ζωγραφικής του Κώστα Σπυρόπουλο στο Κτίριο Παναγιωτόπουλου

Μια υπέροχη συναυλία έδωσε η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων Δήμου Πατρέων υπό την διεύθυνση της Βάγιας Ζεππάτου το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, πλημμυρίζοντας το Πάρκο των Χριστουγέννων με ήχους από ορχηστρικά έργα Piovani, Χατζιδάκη κ.α.

Η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Μαρία Τσουκαλά, παραδίδει αναμνηστικό δώρο στη μουσικό κα Βάγια Ζεππάτου

Επισκέψεις από δεκάδες σχολεία και συλλόγους!

Καθημερινές είναι οι επισκέψεις από σχολεία και συλλόγους της Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας, Κορίνθου και άλλων περιοχών. Τις πρωινές ώρες ο χώρος του Πάρκου κατακλύζεται από μικρούς επισκέπτες, με τους ήρωες των παραμυθιών, τον Αϊ Βασίλη και τον Λαμποίκο, να τους υποδέχονται με πολλές εκπλήξεις!

Εκατοντάδες μαθητές επισκέπτονται καθημερινά το Πάρκο των Χριστουγέννων

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας στο Πάρκο των Χριστουγέννων

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος επισκέφθηκε το Πάρκο των Χριστουγέννων το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, όπου μαζί με τον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Καλογερόπουλο, ξεναγήθηκαν στους χώρους του Πάρκου και συνομίλησαν με μικρούς και μεγάλους!

Μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου όπου το Πάρκο των Χριστουγέννων θα ολοκληρώσει και το φετινό του ταξίδι, τα φιλόξενα σπιτάκια με τους ήρωες των παραμυθιών και τις δημιουργικές δραστηριότητές τους, θα προσφέρουν ατέλειωτη ψυχαγωγία για όσους νιώθουν παιδιά .

Αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πάρκου