Καιρός – Αρναούτογλου: Ούτε χιόνια ούτε ψύχος τα Χριστούγεννα

advertisement

Τα πάνω – κάτω στις μέχρι τώρα προβλέψεις για τον καιρό του Σαββατοκύριακου αλλά και των Χριστουγέννων, έφερε ο Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Facebook.

Σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, «δεν θα υπάρξει καμία ψυχρή εισβολή ούτε το Σαββατοκύριακο, αλλά ούτε και τα Χριστούγεννα», ενώ η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα, ξεπερνώντας, μάλιστα κατά τόπους και τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Σάκης Αρναούτογλου:

«Φίλες και φίλοι όπως έχω διαπιστώσει από τα μηνύματά που μου στέλνετε, δυστυχώς για μια ακόμη φορά, έχουν πάρει μάλλον και πάλι ανεξέλεγκτη τροπή αυτά που λέγονται από κάποιους, αλλά κυρίως γράφονται στο διαδίκτυο όσον αφορά στον καιρό που θα επικρατήσει κυρίως τα Χριστουγεννα, αποπροσανατολιζοντας εντελώς τον κόσμο εδω και μέρες κάτι που φυσικά έχει και επιπτώσεις στον εσωτερικό τουρισμό!

Προς υπενθύμιση λοιπόν και όπως εχει επισημανθεί ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ μέσα από την ΕΡΤ3 αλλά και μέσα από εδώ , τη σελίδα μου στο Facebook (υπάρχουν οι αναρτήσεις μου απο τις 8 Δεκέμβρη):

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΨΥΧΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ούτε το Σαββατοκύριακο αλλά ούτε και τα Χριστούγεννα!!

Την Κυριακή αν και θα επικρατήσουν πολλοί ισχυροί άνέμοι (οπως γνωρίζετε από εδώ και την ΕΡΤ3 απο την περασμένη Τετάρτη) η θερμοκρασία οχι μονο δεν θα πέσει αλλά θα διατηθεί σε υψηλά επίπεδα και κατά τόπους θα ξεπεράσει και τους 20 βαθμούς!

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΨΥΧΡΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!! ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ!!», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Σάκης Αρναούτογλου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ!Φίλες και φίλοι όπως έχω διαπιστώσει από τα μηνύματά που μου στέλνετε,…

Δημοσιεύτηκε από Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou στις Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019