ΠΑΤΡΑ: O Γιάννης Σαββιδάκης σήμερα στο Steak Bar του Royal – Με τις επιτυχίες του

Ένα αγαπημένο καλλιτέχνη της ελληνικής pop σκηνής φιλοξενεί στη μουσική σκηνή του το Steak Bar του Royal σήμερα Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου.

Ο Γιάννης Σαββιδάκης ειìναι πλεìον γνωστοì πως δεν ενταìσσεται σε στερεοìτυπες κατασταìσεις, δεν αναζηταì λυìσεις ασφαλειìας και γι’ αυτοì συνεχωìς ψαìχνει νεìους τροìπους καλλιτεχνικηìς εìκφρασης και οìχι μοìνο.

Ειìναι γνωστοìς για δυìο πραìγματα. Για τα αυθεντικαì, μελωδικαì και δυναμικαì του τραγουìδια και για το αυθεντικοì – ανατρεπτικοì του χιουìμορ. Εìτσι αποφαìσισε και φεìτος, με οδηγοì την εξωστρεìφειαì του, να ταξιδεìψει το ταλεìντο του σε μια αυθεντικηì παραìσταση με τις μεγαìλες του επιτυχιìες και με τραγουìδια που του σημαδευìουν τη ζωηì.
Τραγουìδια Ελληνικαì και ξενοìγλωσσα που συνυπαìρχουν τοìσο αρμονικαì καìτω αποì τις δικεìς του πρωτοìτυπες ερμηνειìες, αφουì, οìπως λεìει και ο ιìδιος ” ειìναι παιδιαì της ιìδιας μαìνας, της Μουσικής” .

Το χιουìμορ βεìβαια δε λειìπει – αντιθεìτως – λοìγω του επικοινωνιακουì χαρακτηìρα του, υπαìρχει αìφθονο κι εìτσι ο καλλιτεìχνης κραταìει το κοινοì του καθηλωμεìνο μεìχρι το τεìλος.
Τραγούδια όπως το Δέκα Μάγισσες και το κορίτσι μου κοιμάται αλλά και το Η μαγεμένη σου ματιά, και το Γίνομαι Θεός είναι μερικά από αυτά που θα μας ταξιδέψουν…