Ολυμπιακός: Το νέο του μεταγραφικό απόκτημα απαρνήθηκε υψηλότερη πρόταση του ΠΑΟΚ

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Νίκολα Τσούμιτς, ο οποίος θα ενταχθεί στο ροστερ της ομάδας από την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, όπως ανακοίνωσαν την Πέμπτη (19/12) οι Πειραιώτες. Ωστόσο, μέχρι να συμβεί αυτό, φαίνεται να προηγήθηκε ένα… θρίλερ.

Όπως αναφέρει στο σημερινό του φύλλο ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», τον 21χρονο Σέρβο εξτρέμ επιχείρησε να κάνει δικό του ο ΠΑΟΚ, καθώς μέσω ανθρώπου που ενεργούσε για λογαριασμό του, πρόσφερε στον ποδοσφαιριστή πολύ περισσότερα χρήματα. Ωστόσο, βάσει το δημοσιεύματος, είχε δώσει τον λόγο του στους «ερυθρόλευκους» και τίμησε την συμφωνία που είχε μαζί τους, όπως και ο ατζέντης του, που έχει πολύ καλές σχέσεις με τον σύλλογο του Λιμανιού, καθώς έχει πάει εκεί και τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Ο Τσούμιτς υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, που πλήρωσε 500.000 ευρώ στην ομάδα του, τη Ραντνίτσκι Νις. Θα παραμείνει στο σερβικό κλαμπ δανεικός ως το τέλος της σεζόν και το καλοκαίρι ο προπονητής θα αποφασίσει τι θα γίνει με το μέλλον του.