ΠΑΤΡΑ: Έξι συλλήψεις από την Αστυνομία για πολλά «ευρήματα» – Τρεις γυναίκες ανάμεσά τους

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 36χρονος , διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας, η οποία ανακαλεί την υφ’ όρων απόλυση του και διατάσσει τη σύλληψη του προκειμένου να εκτίσει το υπόλοιπο ποινής του 5 έτη, 9 μήνες και 28 ημέρες για υπόθεση κλοπών.
**Συνελήφθησαν χθες στην Πάτρα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δύο άνδρες ηλικίας 19 και 29 ετών, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συνολικά 4 γραμμάρια κάνναβης και μικροποσότητα ηρωίνης.
**Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, τρεις γυναίκες ηλικίας 19, 21 και 18 ετών για κλοπή κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, οι δράστιδες ενεργώντας από κοινού, μετέβησαν σε κατάστημα με είδη οικιακής χρήσης και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν προϊόντα συνολικής αξίας 50 ευρώ. Στη συνέχεια, αφαίρεσαν με τον ίδιο τρόπο από κατάστημα πώλησης χαρτικών και ειδών οικιακής χρήσης, προϊόντα συνολικής αξίας εκατό 100 ευρώ.