Κύριοι της κυβέρνησης δώστε επιτέλους τέλος

Την επίσπευση των διαδικασιών ανάληψης των καθηκόντων από τον διορισμένο Διοικητή στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών “Ο Άγιος Ανδρέας”, ζητά με ανακοίνωση του το Σωματείο Εργαζομένων “Ιπποκράτης” στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Οι πολλές εκκρεμότητες και τα μεγάλα προβλήματαεπιβάλλουν ΑΜΕΣΑ την ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ της ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑΣ

Πέρασε ήδη αρκετός καιρός από την ανακοίνωση των ΝΕΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ των Νοσοκομείων, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΟΡΙΣΜΟΣ που αφορούσε και το δικό μας Νοσοκομείο, το Νοσοκομείο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, διαδικασία που μέχρι σήμερα έχει μείνει στην ανακοίνωση…….

Μια ανακοίνωση, που δυστυχώς μας έχει οδηγήσει σε μια φάση, όπου κανένας επί της ουσίας δεν μπορεί να ασχοληθεί και να δώσει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, προβλήματα αρκετά που διογκώνονται και επιδεινώνονται.

Αν και δεν είμαστε της άποψης, ότι αυτές οι θέσεις ευθύνης θα πρέπει να είναι λάφυρα των εκλογικών διαδικασιών των κομμάτων ή των κυβερνήσεων, λαμβάνοντας όμως υπ΄ όψιν μας ως Δ.Σ όλα αυτά που βιώνουμε,την στασιμότητα σε όλα τα επίπεδα εκτός βεβαίως αυτών που έχουν να κάνουν με την 6η Υ.Πε όπου υπάρχει ένα κάποιο σημείο αναφοράς και κινητικότητας, στην χθεσινή συνεδρίαση μας αποφασίσαμε την ανάδειξη του προβλήματος, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΜΕΣΑ την ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ αυτής της εκκρεμότητας.

Κύριοι της κυβέρνησης δώστε επιτέλους τέλος.