GNTM 2: Εισβολή των συντρόφων της Κέισι, της Κάτιας και της Αννας Μαρίας -Φωτογραφίζονται και αυτοί [βίντεο]

Κάτια, Κέισι ή Άννα Μαρία; Ο πολυαναμενόμενος τελικός του GNTM 2 ανάμεσα στις 3 φιναλίστ θα προβληθεί αύριο και το τρέιλερ του τελευταίου επεισοδίου δίνει μια γεύση του τι θα συμβεί.

Από 40 κύματα πέρασαν οι διαγωνιζόμενες του GNTM 2 προκειμένου να καταφέρουν να κατακτήσουν μία θέση στην τελική τριάδα. Και στο χθεσινό επεισόδιο, τον ημιτελικό, που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο, αποχώρησε τελικά η Μαρία Μιχαλοπούλου, επιβεβαιώνοντας τα spoilers, που ανέφεραν πως στην τελική τριάδα θα βρίσκονται οι Κέισι, Κάτια και Άννα Μαρία.

 

 

Ο μεγάλος τελικός φτάνει και οι διαγωνιζόμενες επιστρέφουν στην Αθήνα, όπου και θα πραγματοποιήσουν μια σειρά δοκιμασιών για να αναδείξουν τον πραγματικό τους εαυτό, όπως αναφέρει ο Άγγελος Μπράτης. Φωτογράφος αυτή την φορά θα είναι ο κριτής Δημήτρης Σκουλός, με τις διαγωνιζόμενες να ενθουσιάζονται.

Τι θα δούμε στον μεγάλο τελικό του GNTM 2 – Η φωτογράφηση με τους συντρόφους τους
Όπως βλέπει κανείς στο τρέιλερ του τελικού του GNTM 2 που κυκλοφόρησε, τα κορίτσια αρχικά ποζάρουν με λευκό μπουρνούζι και άσπρη πετσέτα στα μαλλιά τους, παριστάνοντας τις πλούσιες και ποζάροντας με λαμπερά κοσμήματα. Στην συνέχεια, τα μοντέλα, όπως λέει η Βίκυ Καγιά, θα πάνε «σε ένα πάρτι όπου θα γίνει χαμός». Σύμφωνα με τον Δημήτρη Σκουλό, το concept είναι λίγο ‘50s, Κούβα και οι Κάτια Κέισι και Άννα Μαρία φοράνε τα καλά τους για το λαμπερό πάρτι.

Η Κάτια Ταραμπάνκο με τον σύντροφό της, που θα της κάνει πρόταση γάμου στον τελικό του GNTM 2
Η Κάτια Ταραμπάνκο με τον σύντροφό της, που θα της κάνει πρόταση γάμου στον τελικό του GNTM 2

Στην τελευταία δοκιμασία, οι κριτές ξαφνιάζουν τα κορίτσια, καθώς στο σετ εμφανίζονται οι αγαπημένοι τους, προκειμένου να πάρουν μέρος στο after party concept. Όπως λέει η Βίκυ Καγιά, «από αυτή την δοκιμασία θα κριθεί η νικήτρια» με τον Άγγελο Μπράτη να προσθέτει πως «το ωραιότερο μακιγιάζ για μία γυναίκα είναι ο έρωτας». Τα μοντέλα φωτογραφίζονται αγκαλιά με τους συντρόφους τους, με τον αγαπημένο της Κέισι να της ψιθυρίζει «Είσαι πιο όμορφη από ποτέ», τον αγαπημένο της Κάτια να φαίνεται πως της κάνει πρόταση γάμου, όπως είπαν και στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ενώ η Άννα Μαρία φαίνεται να κλαίει, λέγοντας πως δεν ήξερε τι να πει στον καλό της.


Η Άννα Μαρία ξέσπασε σε κλάματα μόλις είδε τον αγαπημένο της γιατί δεν ήξερε τι να του πει

Ο μεγάλος τελικός του GNTM 2 έφτασε και όλοι περιμένουν να δουν ποια θα είναι το νέο next top model της Ελλάδας. Η Κάτια Ταραμπάνκο, η Κέισι Μίζιου ή η Άννα Μαρία Ηλιάδου;

Ο σύντροφος της Κέισι Μίζιου της ψιθύρισε πως είναι πιο όμορφη από ποτέ μόλις την αντίκρισε
Ο σύντροφος της Κέισι Μίζιου της ψιθύρισε πως είναι πιο όμορφη από ποτέ μόλις την αντίκρισε
Φωτογραφίες: YouTube