Ξυλοδαρμός 11χρονου: «Σταμάτα» φώναζαν τα παιδιά στον 53χρονο

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως για τον ξυλοδαρμό 11χρονου από τις Φιλιππίνες από τον 53χρονο πατέρα συμμαθήτριας του παιδιού, στις 6 Δεκεμβρίου.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι εκείνης της μέρας έξω από δημοτικό σχολείο στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Νωρίτερα, τα δύο παιδιά είχαν διαπληκτιστεί και η ανήλικη μαθήτρια ενημέρωσε τον πατέρα της. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 11χρονος από τις Φιλιππίνες τσακώθηκε μαζί της και της πέταξε νερό.

Μετά το σχόλασμα ο πατέρας του ανήλικου κοριτσιού έφτασε στο σχολείο και ζήτησε τον λόγο από τον 11χρονο μαθητή και ακολούθως τον έδειρε.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν είχε πρόθεση να τον χτυπήσει, αλλά ο 11χρονος τον έβρισε χυδαία με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να τον χαστουκίσει.

«Δεν πήγα με σκοπό να χτυπήσω το παιδί. Κακώς έγινε, αλλά ήταν η στιγμή», είπε.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 53χρονος ξυλοκόπησε άγρια τον ανήλικο μπροστά στα μάτια παιδιών, παρευρισκομένων, καθώς και μπροστά στην 11χρονη κόρη του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «Εθνος της Κυριακής», οι αστυνοµικοί του Τµήµατος Ασφαλείας Αµπελοκήπων είχαν πάρει µέχρι την περασµένη Παρασκευή συνολικά οκτώ καταθέσεις από τη διευθύντρια, γονείς, δασκάλους, τον 11χρονο και τη µητέρα του. Σε µία από τις καταθέσεις, γυναίκα που ήταν αυτόπτης µάρτυρας περιέγραψε:

«∆εν µπορούσα να δω καθαρά το παιδί, γιατί ήταν πεσµένο και από πάνω του υπήρχε ένας άντρας που το χτυπούσε. Γύρω του υπήρχαν πολλά παιδιά. Κάποια από αυτά του φώναζαν να σταµατήσει να τον βαράει. «Σταµάτα, σταµάτα, άφησέ τον’» του έλεγαν», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην κατάθεση της γυναίκας.

Φωτό: Pixabay