Ξανά μαζί οι πρωταγωνιστές του Grease 41 χρόνια μετά

Πέρασαν κιόλας 41 ολόκληρα χρόνια, από τον Ιούνιο του 1978- όταν έκανε πρεμιέρα το μιούζικαλ «Grease» κάνοντας εκατομμύρια καρδιές σε όλο τον κόσμο να… λιώσουν με την ερωτική και μουσική ιστορία δυο Αμερικανών εφήβων του Ντάνι Ζούκο, Τζον Τραβόλτα και της Σάντι Όλσον, Ολίβια Νιούτον Τζον, εκτινάζοντας το κασέ των ηθοποιών και κάνοντάς τους διάσημους για πάντα.

Τέσσερις δεκαετίες μετά, ο “Ντάνι” και η “Σάντι” έσμιξαν ξανά. Φορτωμένοι με τέσσερις δεκαετίες, φόρεσαν τα εμβληματικά κοστούμια τους και επανενώθηκαν για ένα υπέροχο event, με πολλή μουσική, χορό και… άρωμα 50’s. Ο Τζον Τραβόλτα και η Ολίβια Νιούτον Τζον έκαναν ένα νοσταλγικό reunion για το «Meet n’ Grease movie sing-a-long» στη Φλόριντα.

Όπως και τότε, έτσι και τώρα, το ζευγάρι περπάτησε ξανά χέρι-χέρι και η “Σάντι” φορούσε την κίτρινη φούστα που “πέταξε” στο τέλος της ταινίας, για να φορέσει δερμάτινο τζάκετ και κολάν και να… κατακτήσει οριστικά τον ήρωα που υποδυόταν ο Τραβόλτα. Το κατάμεστο Αμφιθέατρο Coral Sky στο Palm Beach της Φλόριντα, γεμάτο από χιλιάδες φανς που αλάλαζαν κυριολεκτικά έζησαν το πνεύμα των ΄50ς.