Ουγγαρέζος σε Χρηστίδου: Ας πούμε ότι δεν είμαι ο καλύτερός της

Φαίνεται τελευταία πως είναι της μόδας οι σελέμπριτις να κάνουν unfollow ο ένας τον άλλο και να το ανακοινώνουν μέσα από τα πάνελ των τηλεοπτικών εκπομπών. Χθες ήταν η σειρά της Σίσσυς Χρηστίδου όπου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, «Έλα Χαμογέλα» αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την μπλόκαρε στο Instagram.

«Να σας πω κάτι, τώρα που είδαμε για τη Δαλάκα και τον Φιντιρίκο, που καταλάβαμε πάλι από το follow – unfollow ότι χωρίσανε. Δεν είναι απαραίτητα follow – unfollow, μπορεί να είναι block. Το block είναι αυτόματο unfollow και του άλλου, που δεν θέλει σε κάνει unfollow, αλλά εσύ τον κάνεις block, αναγκαστικά σε κάνει unfollow. Εμένα που με έχει μπλοκάρει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που δεν ξέρω γιατί. Έχω καταλάβει ότι δεν με πολυσυμπαθεί. Με έχει μπλοκάρει και πώς το κατάλαβα; Όταν έγινε όλο αυτό με τη μητέρα του, ήθελα να του στείλω μήνυμα και να του πω συλλυπητήρια και δεν μου έβγαινε το προφίλ του, έψαχνα, έψαχνα… Μπήκα από το προφίλ του «Έλα χαμογέλα» και εμφανίστηκε. Α, λέω, με έχει μπλοκάρει. Αν μπεις στα social τα δικά μου φαίνεται ότι δεν τον κάνω follow, αλλά δεν τον έκανα unfollow ποτέ, εκείνος με μπλόκαρε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ρωτήθηκε από χρήστη του Twitter για τον λόγο που μπλόκαρε τη Σίσσυ Χρηστίδου στο Instagram και απάντησε.
«Ας πούμε ότι δεν είμαι ο καλύτερός της, ούτε εμένα η καλύτερή μου», έγραψε ο παρουσιαστής!

christidou-ougarezos