ΠΑΤΡΑ: Αντιπροέδρος του ΤΕΕ ο Παναγιώτης Τσώνης – εκλέχθηκε με διευρυμένη πλειοψηφία

Στην θέση του β’ αντιπροέδρου της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ εκλέχθηκε ο Παναγιώτης Τσώνης της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών (ΔΚΜ) κατά την διάρκεια των χθεσινών διαδικασιών συγκρότησης των οργάνων του φορέα.
Ο Π. Τσώνης έλαβε συνολικά 116 ψήφους (ψήφισαν 154 μέλη) και εκλέχθηκε με διευρυμένη πλειοψηφία. Η εκλογή του στην αντιπροεδρία της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ αποτελεί σημαντική επιτυχία για την ΔΚΜ και τον τεχνικό κόσμο της Δυτικής Ελλάδας, καθώς είναι η πρώτη φορά που εκλέγεται μέλος τους σε μια τόσο νευραλγική θέση.
Μιλώντας προς τους συναδέλφους του, ο Π. Τσώνης ευχαρίστησε προσωπικά τον Γιώργο Στασινό, καθώς και το εκλεκτορικό σώμα, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό του, ενώ δεσμεύτηκε να την τιμήσει καταθέτοντας όλες τις δυνάμεις του στην κοινή προσπάθεια για την ευημερία του κλάδου. Ευχήθηκε, δε, σε όλα τα μέλη να έχουν μια χρήσιμη και εποικοδομητική θητεία.
Παράλληλα, με την ευκαιρία της επανεκλογής του Γιώργου Στασινού στην Προεδρία του ΤΕΕ, ο Π. Τσώνης εξέφρασε εκ μέρους της ΔΚΜ/Τμήμα Δυτικής Ελλάδας τα θερμά συγχαρητήρια όλων των μελών της, τονίζοντας ότι υπό την καθοδήγησή του θα συνεχιστεί το σπουδαίο έργο που παράχθηκε από το ΤΕΕ τα τελευταία χρόνια.