ΠΑΤΡΑ: Σήμερα, η εκδήλωση για την εορτή του Αγίου Ανδρέα των Αθήναις Πατρινών

Ο Σύλλογος ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΠΑΤΡΕΩΝ θα τιμήσει τη γιορτή του Αγίου Ανδρέα, με την παραδοσιακή εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019.
Ο θρησκευτικός εορτασμός θα γίνει στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Καρύτση, με ώρα προσέλευσης 10.00 π.μ. Η συγκεκριμένη εκκλησία επιλέχθηκε κι εφέτος αφενός λόγω του ότι το αριστερό κλείτος είναι αφιερωμένο στον Άγιο Ανδρέα, αφετέρου ότι βρίσκεται κοντά στο χώρο της Συνεστίασης που θα ακολουθήσει.
Η Συνε στία ση θα γίνε ι στη ν « Αθ η να ϊκή Λέ σχη » , Πα νεπιστη μ ί ο υ 11, κα ι ώρα προσελευσης 1 2 .30.
Η απόφαση για την επιλογή της διεξαγωγής της εκδήλωσης στην «Αθηναϊκή Λέσχη», όπου σας προσκαλούμε γιατί ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Θεοδόσης Γεωργίου και ο Γενικός Γραμματέας κ. Αλμπέρτ Μπάρρυ είναι Μέλη, οφείλεται στα ευμενή σχόλια που είχαμε από τους συμμετέχοντες τα προηγούμενα χρόνια.
Το αντίτιμο συμμετοχής στη Συνεστίαση είναι, και φέτος, 30,00 ευρώ το άτομο.
Το μενού περιλαμβάνει πλούσιο μπουφέ, με άφθονο τηγανιτό μπακαλιάρο και «πατρινή σκορδαλιά», απεριόριστα ποτά και, για επιδόρπιο, τους περίφημους λουκουμάδες της «Αθηναϊκής Λέσχης». Επισημαίνεται ότι, λόγω του κανονισμού της Αθηναϊκής Λέσχης είναι υποχρεωτικό ένδυμα για τους κυρίους το σακάκι, ή κουστούμι, με γραβάτα (παράκληση μην μας φέρετε σε δύσκολη θέση ως προς αυτή την αρχή του κανονισμού της Λέσχης)
Πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής/κρατήσεις θα γίνονται στην
§ Αντιπρόεδρο κ. Μαρία Φουκανέλη-Κορμανίδου τηλ. 210 7785940 & 697 3902010 και
§ στην Έφορο κ. Χρυσάνθη Διονυσοπούλου, τηλ.210 7788423 &, 694 4595828.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για την οργάνωση των τραπεζιών, αλλά και τη δική σας διευκόλυνση, προτρέπουμε όσους συμμετέχουν παραδοσιακά ως παρέες, ή το επιθυμούν για πρώτη φορά, να δηλώσουν έγκαιρα και συγκεντρωτικά τον αριθμό και τα ονόματα των ατόμων της παρέας τους (κάθε τραπέζι μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 12 άτομα).
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου
Θεοδόσης Γεωργίου
Πρόεδρος Άλμπερτ Μπάρρυ
Γενικός Γραμματέας

Σημειώνεται ότι, όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια για λόγους αρχών αλλά και οικονομικής στενότητας, δε ν θ α υπά ρξ ο υν δ ωρεά ν προ σκλή σεις, ευελπιστώντας ότι αυτό θα γίνει κατανοητό από κάθε εξέχουσα προσωπικότητα (μέλος ή μη του Συλλόγου) που επιθυμεί να παρευρεθεί στην εκδήλωση.