ΠΑΤΡΑ: Περίθαλψη ογκολογικών ασθενών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο – Διευθέτηση ζωτικής σημασίας προβλήματος

Με επιστολή του ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Αλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας ευχαριστεί τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννη Καρβέλη και όλους τους εμπλεκόμενους (Παναγούλα Μαμμή, Χαράλαμπο Καλόφωνο) για την άμεση επίλυση προβλημάτων που αφορούσαν στην περίθαλψη των ογκολογικών ασθενών.
Συγκεκριμένα το ΔΣ του Συλλόγου αναφέρει: «…θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά που μας υποδεχθήκατε πρόθυμα στον χώρο των γραφείων σας, ακούσατε με «ευήκοα ώτα» το πρόβλημα που ταλαιπωρεί δεκάδες ογκολογικούς ασθενείς στην Ογκολογική κλινική του ΠΓΝΠ και ενεργήσατε με συγκινητική αμεσότητα για την επίλυση του.
Η πολύτιμη συμβολή της 6ης ΥΠΕ στη διευθέτηση του, ζωτικής σημασίας, προβλήματος που γνωστοποίησε ο Σύλλογός μας, κατόπιν παραπόνων που έφθασαν σε μας από ογκολογικούς ασθενείς, αποκαλύπτει τόσο τα αντανακλαστικά της υπηρεσίας σας, όσο και την προσωπική σας ευαισθησία σε ζητήματα που άπτονται της βελτίωσης της ποιότητας εξυπηρέτησης και της ζωής των ογκολογικών ασθενών και των οικογενειών τους».