ΠΑΤΡΑ: Ο πιστός του σκύλος «πρόδωσε» το θάνατο του Αλί – Νεκρός επί ημέρες σε διαμέρισμα της περιοχής του Αγίου Διονυσίου

Σε πτώση και σοβαρή εγκεφαλική αιμορραγία, αποδίδεται από την ιατροδικαστική νεκροψία – νεκροτομή, ο θάνατος του 50χρονου άνδρα Κουρδικής καταγωγής, που βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι όπου διέμενε, στην οδό Αγίου Διονυσίου στην Πάτρα, το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης.
Ο άνδρας ήταν γνωστός στις αρχές, αφού κατά το παρελθόν είχε αποπειραθεί πολλές φορές να αυτοκτονήσει, και μάλιστα σε κοινή θέα, ωστόσο το τραγικό τέλος του, ήρθε με διαφορετικό τρόπο.
Η ιατροδικαστής Αγγελική Τζιόλα, ανέφερε ότι, ο συγκεκριμένος άνθρωπος, έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι του, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρή εγκεφαλική αιμορραγία και να καταλήξει.
Κατά πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας, είχε πεθάνει από 2-3  ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SkaiPatras.gr , μάλιστα ο πιστός του φίλος, ο σκύλος του Μπούμπι, έμενε δίπλα του όσο ήταν νεκρός έκλαιγε και τον έγλυφε, ενώ γάβγιζε διαρκώς . Ομοεθνής του νεκρού, έχοντας χάσει για μέρες τα ίχνη του, μπήκε στο διαμέρισμα με σκάλα και τον βρήκε αναίσθητο για να ειδοποιηθούν κατόπιν οι Αρχές
Ο αλλοδαπός αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε νοσηλευθεί τόσο στην Ψυχιατρική του Ρίου, όμως μετά την πάροδο κάποιων εβδομάδων οι γιατροί του έδιναν εξιτήριο.