ΑΧΑΪΑ: Το Λιμενικό για τον νεκρό άντρα σε παραλία του Αιγίου – Αγνοείτο αφότου πήγε για ψάρεμα – Εξετάζονται άλλα σενάρια!

 

ΝΕΟΤΕΡΑ

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αιγίου ότι 53χρονος είχε μεταβεί για διενέργεια παράκτιας αλιείας στη χερσαία ζώνη λιμένα Αιγίου, βραδινές ώρες της 12/12/19 και έκτοτε αγνοείτο.
Άμεσα διεξήχθησαν έρευνες από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από ιδιωτικό σκάφος με επαγγελματία δύτη και από ξηράς με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Ο ανωτέρω εντοπίστηκε, χωρίς τις αισθήσεις του, εντός της θάλασσας πλησίον λιμενίσκου Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αιγίου και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών προς διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

ΝΕΟΤΕΡΑ

Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός, από άνδρες του Λιμενικού  και εθελοντές της Ομάδας «Αχαιός«, λίγο πριν την παραλία της Αλυκής Αιγίου  (μετά τον  Αη  Νικολάκη) .

Πρόκειται για  κάτοικο της  Μυρτιάς Αιγίου, πατέρας ανήλικου παιδιού, που είχε πει ότι θα πάει για ψάρεμα, ωστόσο δεν αποδεικνύεται αν όντως πήγε ή ήθελε να κάνει κακό στον εαυτό του γι αυτό και  εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Ένας  53χρονος ψαράς αγνοείται  στο Αίγιο, ο οποίος  είχε βγει στον Κορινθιακό κόλπο νωρίς το μεσημέρι.

Οι δικοί του ανησύχησαν όταν είδαν ότι  δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του.

Σήμανε συναγερμός στη λιμενική Αρχή που ξεκίνησε  την αναζήτησή του.