Κασιμάτη: «Απολογήθηκα, δεν ήθελα να θίξω κανέναν αστυνομικό»

«Δεν ήθελα να θίξω με οποιοδήποτε τρόπο το αστυνομικό σώμα», τόνισε η Νίνα Κασιμάτη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και αναφερόμενη στο γνωστό σύνθημα με το οποίο σχολίασε στο Facebook.

Η κ. Κασιμάτη, είπε ότι ήδη από την πρώτη επιστολή που έστειλε στην ΠΟΑΣΥ προκύπτει ότι λυπάται για τη χρήση της φράσης, σημειώνοντας ότι το σχόλιό της ήταν σε έναν διάλογο εντελώς άσχετο με το αστυνομικό σώμα.

«Ήταν ένα σχόλιο άσχετο, σε έναν διάλογο άσχετο με την αστυνομία. Ήταν ένα συμφραζόμενο διαφορετικό, αλότριο, όπου χρησιμποιήθηκε όντως αυτή η φράση από εμένα. Καμιά αντικειμενική ή υποκειμενική διάθεση από εμένα δεν προέκυπτε από αυτό το σχόλιο, ότι ήθελα να θίξω με οποιοδήποτε τρόπο το αστυνομικό σώμα», είπε η κ. Κασιμάτη.

Απαντώντας στην ερώτηση, εάν ζητεί συγγνώμη για τη χρήση της φράσης, η βουλευτής με έκδηλο εκνευρισμό απάντησε ότι απολογήθηκε από την πρώτη στιγμή, σημειώνοντας ως «δεν βγήκα στο κανάλι σας ή οπουδήποτε αλλού για να μοιράζω συγγνώμες. Ό,τι είπα, είπα και θεωρώ ότι είναι επαρκές».

Επιπλέον, εκτίμησε πως οι αντιδράσεις που εκφράστηκαν έχουν «σαφώς και πολιτικά χαρακτηριστικά» και πως είναι τιμή της να την κατηγορούν «ο Μπογδάνος, ο Πλεύρης, ο Άδωνις Γεωργιάδης και όλο το κακό, ακροδεξιό συναπάντημα της Νέας Δημοκρατίας».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι κατά την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν σημειώθηκε ούτε ένας θάνατος αστυνομικού «και έτσι κοιτάμε τους αστυνομικούς στα μάτια».