ΠΑΤΡΑ: Διπλό sold out για την Πολυφωνική – Διατέθηκαν όλα τα εισιτήρια του Χριστουγεννιάτικου Κοντσέρτου

advertisement

Μόλις μία εβδομάδα χρειάστηκε για να διατεθούν όλα τα εισιτήρια του Χριστουγεννιάτικου Κοντσέρτου 2019, που οργανώνουν από κοινού η Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας και η εφημερίδα «Πελοπόννησος» και που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών το Σάββατο και την Κυριακή 21 και 22 Δεκεμβρίου (8 μ.μ. και 7.30 μ.μ. αντιστοίχως: ακριβώς).
Η γιορταστική αυτή διήμερη συναυλία, αποτελεί μία από τις πλέον λαμπερές και πολυαναμενόμενες παραγωγές της «Πολυφωνικής», που ξεκίνησε το 1996 και πλέον έχει γίνει θεσμός, με πανελλήνια απήχηση.
Θα μετάσχουν η Ορχήστρα «Sinfonica», 400 ερμηνευτές – μέλη του Οργανισμού, αλλά και τρεις καταξιωμένοι σολίστ. Πρόκειται για τη διάσημη μέτζο σοπράνο Ρόζα Πουλημένου, υπεύθυνη του Τομέα Μονωδίας του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου Κέρκυρας, για τον διαπρεπή τενόρο και πρωταγωνιστή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Γιάννη Χριστόπουλο, αλλά και για τον σολίστ του oboe Κώστα Γιοβάνη, κορυφαίο Α΄ της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων.
Το Κοντσέρτο θα πραγματοποιηθεί με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και με την ευγενική υποστήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και του Ιδρύματος Ιωάννη και Ευτέρπης Τοπάλη.