Έλλη Κοκκίνου: Το unfollow στη Σίσσυ Χρηστίδου, ο χαφιές του Instagram και η απογοήτευση

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Έλλη Κοκκίνου όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Η Έλλη Κοκκίνου αναφέρθηκε στην περίοδο που απείχε από τις πίστες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. “Μετά από μία άτυχη συνεργασία μπούχτισα από το σύστημα. Απογοητεύτηκα και ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Για να φτιάξω κάτι άλλο και να στρωθεί καλά ένα καινούριο εγχείρημα θέλει χρόνο και θέλει να έχεις κοντά σου ανθρώπους που σε πιστεύουν” είπε χαρακτηριστικά.

Ανάμεσά στα όσα αναφέρθηκαν ήταν και το unfollow στην άλλοτε καλή της φίλη Σίσσυ Χρηστίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σχέση της με τα social media, ενώ σχολίασε και το εκατέρωθεν unfollow με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

“Με τα social media ασχολούμαι, αλλά όχι όσο άλλοι. Η ζωή έχει από όλα. Άλλες φορές σχολιάζουμε, άλλες δε σχολιάζουμε. Έτσι κι αλλιώς, δημοσίως, σχέσεις προσωπικές, ερωτικές και φιλικές δεν τις σχολιάζω ποτέ. Νομίζω κάποια πράγματα είναι για εμάς. Και η ζωή είναι έτσι τώρα, μπορεί να είναι αλλιώς σε μερικά χρόνια. Ποτέ δε ξέρεις. Το Instagram είναι χαφιές μεγάλος” αρκέστηκε να πει η Έλλη Κοκκίνου.