Τα Χριστούγεννα ήρθαν στην Αθήνα: Ικανοποίηση για το δέντρο των 17μ. και την «παράσταση» με τη Βουλή – Δείτε βίντεο

Από χρώμα, φως και εορταστική διάθεση γέμισε το βράδυ της Τρίτης το κέντρο της Αθήνας στην φαντασμαγορική τελετή για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου, ύψους 17 μέτρων, που ήρθε από το Καρπενήσι και κοσμεί πλέον την κεντρική πλατεία της Αθήνας, την πλατεία Συντάγματος.

Η εικόνα του φυσικού δέντρου γεμάτου λαμπιόνια αλλά και η ιδέα για να χρησιμοποιηθεί η Βουλή για να στηθεί ένα φαντασμαγορικό σόου με προβολές γεμάτες χρώματα, παλμό και συναισθήματα έφερε χαμόγελα στους παριστάμενους αλλά και θετικά σχόλια στο Twitter «ισοφαρίζοντας» την κριτική που είχε ακουστεί το προηγούμενο διάστημα για τον φωτισμό σε Βασιλίσσης Σοφίας και Πανεπιστημίου.

 

Τη δική τους λάμψη στη βραδιά έδωσαν η παρουσιάστρια της εκδήλωσης Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και οι τραγουδιστές Έλενα Παπαρίζου, Ίαν Στρατής και Idra Kayne που ανέβηκαν στη σκηνή μαζί με την Athens Big Band για να γεμίσουν τραγούδια το κέντρο της Αθήνας μέσα από ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια.

 

 

 

https://www.instagram.com/p/B5570gGBW_G/?utm_source=ig_embed

Χαμόγελα και για τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη ο οποίος δήλωσε χαρούμενος γιατί «πέρα από το Σύνταγμα και τους μεγάλους δρόμους του κέντρου, παίρνουν λάμψη από τις γιορτές και δεκάδες δρόμοι και πλατείες που για πολλά χρόνια ήταν ξεχασμένοι».

«Αυτά τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο για το κέντρο. Είναι και για τις γειτονιές της Αθήνας και αυτή είναι η επιδίωξή μας. Να φτάσουμε στο σημείο να φωτίζεται και να στολίζεται στις γιορτές κάθε γωνιά της πόλης. Ας κάνουμε μία παύση και ας δώσουμε την ευκαιρία στους εαυτούς μας να απολαύσουν τις γιορτές, το μήνυμα και τις στιγμές τους» έκλεισε το μήνυμά του ο δήμαρχος Αθηναίων.

 

Απόψε φωτίζεται η πρωτεύουσα!Και είμαστε χαρούμενοι γιατί πέρα από το Σύνταγμα και τους μεγάλους δρόμους του κέντρου,…

Δημοσιεύτηκε από Κώστας Μπακογιάννης στις Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019

 

Διαβάστε μερικά από τα σχόλια που αναρτήθηκαν στο Twitter για το φωτισμένο δέντρο στο Σύνταγμα:

 

https://twitter.com/tziritzatzoules/status/1204546515093671937