ΠΑΤΡΑ: Το “5th White Night Before Christmas” σήμερα στο Κόλλα Mall Center – Λαμπερό γεγονός

Το Κόλλα Mall Center έρχεται πιο κοντά σας και αυτά τα Χριστούγεννα με το θεσμό που τόσο ζεστά αγκαλιάστηκε τις προηγούμενες τέσσερις διοργανώσεις του, με πολύ αγάπη, έμπνευση, ενθουσιασμό και χαρά, για να προσφέρει στους επισκέπτες του το 5ο White Night Before Christmas.
Σήμερα το απόγευμα (Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019) μας περιμένει ξανά ένα λαμπερό γεγονός όπου σημαντικές επιχειρήσεις ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν και να προσφέρουν ένα βράδυ στολισμένο με την αστερόσκονη των Χριστουγέννων και γαρνιρισμένο με έξυπνες προσφορές αγορών, αλλά και υπέροχες καλλιτεχνικές παρουσίες φτιαγμένες για να κάνουν όλο τον κόσμο να μπει στο κλίμα της γιορτής.
Παρόντα θα είναι τα ζαχαροπλαστεία Caravel Πλατεία Γεωργίου , Πλέγας και ΚΟΥΛΟΥ ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ, με τις γλυκές τους κερασμένες λιχουδιές, το ζεστό κρασί που φιλόξενα προσφέρουν τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου, αλλά και η δροσερή μπύρα κερασμένη από την Πατρινή ιστορική φίρμα MAMOS Beer.
Το ενδιαφέρον θα κρατηθεί αμείωτο όλο το απόγευμα έως το βράδυ με την χορωδιακή ομάδα Cantelena με ελληνικές αλλά και ξένες Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις, και θα ενισχυθεί από καλλιτέχνες της θεατρικής ομάδας δρόμου, X-Saltibagos, που θα βρίσκονται εκεί με σκοπό να εκτινάξουν την Χριστουγεννιάτικη διάθεση στα ύψη.
Καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης θα βρίσκονται σε εξέλιξη διασκεδαστικοί διαγωνισμοί, προσφορές και Happy Hour από τις επιχειρήσεις του Εμπορικού Κέντρου Κόλλα, πλαισιωμένα από μοντέρνες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες των ειδικά προσκεκλημένων μας DJs.
Αυτά τα Χριστούγεννα μπορούμε να νιώσουμε και πάλι πιο κοντά. Ελάτε να το ζήσετε.

Διοργανώτριες Επιχειρήσεις:
– Mood By Michailidis 👠
– Distinto Mall
– Travel House Rapti
– Crab The coffee makers
– La poupée la boutique
– Κόκκινη Κλωστή Δώρα & Διακόσμηση
– Thiros Bags Patras
– Le Patron Café
– Barber Shop Sanfilippo Gianni
– Bioanalysis Βασίλης Δ. Λουλέλης
– Marine Tours SA
– Kopanitsanos Real Estate since 1961
– ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ