Ολυμπιακός: Όλα για όλα απόψε στον «ευρωπαϊκό τελικό» με τον Ερυθρό Αστέρα

Για τον εαυτό του αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο παίζει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο Καραϊσκάκη για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League (22:00, Cosmote Sport 2).

Σε ένα ματς γιορτή με τους Σέρβους, οι Πειραιώτες θα πρέπει να φανούν… αφιλόξενοι και να πάρουν εκείνοι την πρόκριση στους «32» του Europa League της νέας χρονιάς.

Άλλωστε, οι «ερυθρόλευκοι» είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στα… πόδια τους βρίσκεται η τύχη της Ελλάδας στην κατάταξη της UEFA.

Για να συμβεί αυτό αρκεί μία νίκη με οποιοδήποτε σκορ απέναντι στον πρωταθλητή Σερβίας, ώστε ο Ολυμπιακός να βρεθεί το νέο στην επόμενη φάση του Europa League και να συνεχίζει να συγκεντρώνει βαθμούς για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο καθαρά αγωνιστικό, όλα δείχνουν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα παρατάξει την ομάδα του με 4-4-3 απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, με μοναδικό ερωτηματικό τη συμμετοχή του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Παπαδόπουλο (ή Μεριά) και Τσιμίκα.

Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Γκιγέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης. Στα πλάγια της επίθεσης θα βρίσκονται ο Ποντένσε και ο Μασούρας, ενώ στην κορυφή θα παίξει ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καραργύρης, Αλέν, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Μπενζιά, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς και Γκερέρο. Εκτός έμειναν ο Βαλμπουενά, όπως και οι παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League.

Από την πλευρά του, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα ξεκινήσει με τους: Μπόριαν, Γκόμπελιτς, Μιλούνοβιτς, Ντέγκενεκ, Ρόντιτς, Βούλιτς, Πέτροβιτς, Γκαρσία, Ίβανιτς, Μάριν και Τομανέ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πόποβιτς, Πάβκοφ, Ζάντερ, Κάνιας, Σίμιτς, Φαν Λα Πάρα, Βουκάνοβιτς και Μίλαν Πάβκοφ. Μοναδικός απόντας ο Γιόβαντσιτς.

Πηγή: sport-fm.gr