Κάντο όπως ο Beckham: Ο Cristiano Ronaldo φιλά στο στόμα την μικρή του κόρη

O Cristiano Ronaldo που αγωνίζεται πλέον στην “Μεγάλη Κυρία” ανέβασε στο Instagram του ένα video στο οποίο φιλάει στο στόμα πεταχτά μια “μικρή κυρία” την κόρη του. O άσος της Juventus έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, δύο αγόρια και δυο κορίτσια. Τα ονόματά τους είναι Alana Martina dos Santos Aveiro (2 ετών ) την οποία απέκτησε με την νυν σύντροφό του Georgina, Cristiano Ronaldo Jr. ( 9 ετών ), Eva Maria Dos Santos ( 2 ετών ) και Mateo Ronaldo ( 2 ετών ).

Στο βίντεο ο 34χρονος ποδοσφαιριστής φαίνεται να φιλάει πεταχτά την κόρη του στο στόμα και να δηλώνει ερωτευμένος μαζί της. Συγκεκριμένα γράφει στη λεζάντα: How can i not fall in love with my sweet princess ?! 👸🏻 ❤️ που σημαίνει “πως γίνεται να μην ερωτευτεί κανείς τη γλυκιά μου πριγκίπισσα;”

https://www.instagram.com/p/B55gk8DAL3Z/?utm_source=ig_embed

Ένας άλλος πρώην ποδοσφαιριστής ο οποίος φιλά πολύ συχνά την κόρη του Harper στο στόμα και μάλιστα έχει δεχθεί επικριτικά σχόλια γι αυτό είναι ο David Beckham. Ο David έχει τεράστια αδυναμία στην μοναχοκόρη του που είναι η μικρότερη από τα τέσσερα παιδιά του, όμως και η Harper έχει τεράστια αδυναμία στον μπαμπά της.

https://www.instagram.com/p/B5fTB9oh3tU/?utm_source=ig_embed