Διοίκηση δεν υπάρχει για να δώσει λύσεις

Σε ότι αφορά το συνεχιζόμενο πρόβλημα με τους ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ των ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ για τους μαθητές της Σχολής ΔΙΕΚ και με δεδομένη την απαράδεκτη και αναποτελεσματική ΣΤΑΣΗ και ΠΡΑΚΤΙΚΗ της Διοίκησης και της Νοσηλευτικής, απέναντι σ΄ αυτό το ζήτημα
Γνωρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι
Υπάρχουν χώροι και αυτοί είναι στον τρίτο όροφο του Ταχυρρύθμου, όπου ό μισός και πλέον όροφος, οι χώροι δηλ. όπου στεγαζόταν η Νεφρολογική Κλινική, είναι ΑΔΕΙΟΙ και θα παραμείνουν άδειοι τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, πολύ μετά την λήξη της φετινής σχολικής χρονιάς των συγκεκριμένων μαθητών.
Δηλ. υπάρχουν λύσεις, αλλά δυστυχώς οι αρμόδιοι
για να τις δούν και να τις δώσουν, δεν υπάρχουν.
Δοθείσης της ευκαιρίας να επισημάνουμε ότι όλα τα προαναφερόμενα είναι απόρροια και της ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΧΩΡΩΝ που υπήρχε και που είχαν σεβαστεί και συμβουλεύονταν όλες οι Διοικήσεις, εκτός από την σημερινή που την κατήργησε και μάλιστα στην πιο κρίσιμη και καθοριστική περίοδο του Νοσοκομείου, που ήταν η μεταστέγαση και η επαναλειτουργία του, με αποτέλεσμα δυστυχώς το ¨τέλειο μπάχαλο¨ στο Νοσοκομείο μας.
Δυστυχώς όταν η Διοίκηση του ιδρύματος, αλλά και η Νοσηλευτική Διεύθυνση, συμπεριφέρονται κατ΄ αυτόν τον γνωστό τρόπο, με εμπάθεια και όχι μόνον, δεν βλέπουν δεν ακούν και δεν συνεργάζονται με κανέναν, φυσικό επόμενο είναι να μην δίνονται λύσεις και να ταλαιπωρούνται αδίκως και χωρίς λόγο αρκετοί.
Δυστυχώς γι΄ αυτούς, τούς αρμοδίους, απ΄ ότι φαίνεται άλλα πράγματα έχουν προτεραιότητα, οι διώξεις, και τώρα τελευταία οι αναρτήσεις στο facebook, ένα ζήτημα που αφορά την Νοσηλευτική και για το οποίο έχουμε τον χρόνο να μιλήσουμε στην πορεία.

Κώστας Πετρόπουλος

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ¨Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨
ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ¨Ο ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑΣ