Ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες: Παρακολουθώ «μαθήματα» GNTM

Οι Αγριες Μέλισσες και το GNTM είναι τα δύο τηλεοπτικά προγράμματα της σεζόν που έχουν μονοπωλήσει την τηλεθέαση. Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, το GNTM κέρδισε το δυναμικό κοινό, ενώ η σειρά του ΑΝΤ1 έμεινε σε πολύ υψηλά επίπεδα και τερμάτισε πρώτη στο σύνολο.

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Greece’s Next Top Model 34%

Άγριες Μέλισσες 29,1%

ΓΕΝΙΚΟ

Άγριες Μέλισσες 31,4%

Greece’s Next Top Model 24,3%

Πώς γίνεται όμως να συνδυαστούν αυτά τα δύο εντελώς διαφορετικά προγράμματα; Κι όμως γίνεται αφού και δεύτερη ηθοποιός της σειράς του ΑΝΤ1 (μετά την «Ασημίνα») παραδέχτηκε ότι βλέπει GNTM για να χαλαρώνει, αλλά τόνισε ότι την έχει βοηθήσει στο επάγγελμά της.

Ο λόγος για την Μαρία Πετεβή, την “Πηνελόπη” η οποία έδωσε συνέντευξη στο “TV Έθνος”, όπου αποκάλυψε τον τρόπο που την έχει βοηθήσει το GNTM.

Είχατε δηλώσει ότι αν δεν γινόσασταν ηθοποιός, θα ήσασταν τραγουδίστρια. Ισχύει;

Μου αρέσει πάρα πολύ το τραγούδι και έχω δουλέψει σε ρεμπετάδικο. Ο μπαμπάς μου και ο αδελφός μου είναι μουσικοί και έχω μεγαλώσει σε ένα σπίτι που ακούγαμε μουσική 24 ώρες το 24ωρο. Μου αρέσει να τραγουδώ ρεμπέτικα και παραδοσιακά τραγούδια. Βέβαια η υποκριτική είναι η μεγάλη μου αγάπη.

Πρόσφατα μια συνάδελφός σας από τις Άγριες Μέλισσες αποκάλυψε ότι βλέπει GNTM. Εσείς το παρακολουθείτε;

Ναι, το παρακολουθώ. Όταν θέλεις να αποφορτιστείς από μια μέρα που έχεις δουλέψει 18 ώρες, θέλεις να δεις κάτι χαλαρό. Πριν από το GNTM δεν μπορούσα με τίποτα να φωτογραφηθώ, οπότε άρχισα να βλέπω αυτό το πρόγραμμα μήπως με βοηθήσει με κάποιον τρόπο να μάθω να βγάζω φωτογραφίες. Και μετά κόλλησα. Με βοήθησε πάρα πολύ να μάθω πώς να πλασάρομαι σε μια φωτογράφιση.