(Βίντεο-Φωτο)-Η απάντηση που της χάρισε το στέμμα της Μις Υφήλιος – Λαμπερά καλλιστεία με… γκάφα και ιστορική πρωτιά!

Η Ζοζιμπίνι Τούνζι από τη Νότια Αφρική αναδείχθηκε Miss Universe για το 2019.

Αφού πέρασε με επιτυχία τη δοκιμασία της πασαρέλας με τα μαγιό και τα εντυπωσιακά φορέματα η Τούνζι κρίθηκε πως έδωσε την καλύτερη απάντηση στο γιατί θα έπρεπε αυτή να βάλει το στέμμα στο κεφάλι της.

«Μεγάλωσα σε έναν κόσμο όπου μια γυναίκα όπως εγώ – με το χρώμα του δέρματός μου και το στυλ των μαλλιών μου – δεν θεωρήθηκε ποτέ όμορφη. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα αυτό να σταματήσει σήμερα. Θέλω τα παιδιά να μου μοιάσουν και να δουν το πρόσωπό μου και θέλω αυτά να βλέπουν το πρόσωπό τους να αντανακλάται στο δικό μου» είπε στην κριτική επιτροπή η καλλονή από τη Νότια Αφρική.

Δείτε τη στιγμή της στέψης της νέας Μις Υφήλιος

Και φέτος, πάντως, δεν έλειψε η γκάφα με τον ίδιο πρωταγωνιστή αυτής του 2015 όταν είχε ανακηρυχθεί λάθος νικήτρια. Αυτή τη φορά ο Στιβ Χάρβεϊ ανακοίνωσε λάθος νικητή για την καλύτερη εθνική στολή. Αφού ανακοίνωσε με στόμφο ότι η νικήτρια ήταν η Μις Φιλιππίνες διαπίστωσε ότι δίπλα του βρισκόταν η Μις Μαλαισία. «Πρέπει να σταματήσετε να μου το κάνετε αυτό» διαμαρτυρήθηκε από μικροφώνου ο Χάρβεϊ καθώς ήταν η εικόνα της Μις Φιλιππίνες που εμφανίστηκε στην γιγαντοοθόνη πριν να ανακοινώσει ο ίδιος τη νικήτρια.

Η φετινή διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στην Ατλάντα θα μείνει στην ιστορία και γιατί σε αυτόν συμμετείχε η Μις Μιανμάρ, Σουέ Ζιν Χτετ, η οποία ήταν η πρώτη ανοιχτά ομοφυλόφιλη διαγωνιζόμενη.