Τηλεθέαση: Ο τελικός του Final Four κόντραρε το The Voice -Ακλόνητο το «Κόκκινο Ποτάμι»

Αυλαία έπεσε το βράδυ της Κυριακής για το Talent Show του ΑΝΤ1, Final Four, το οποίο στον τελικό σημείωσε υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης.

Τα βράδια της Κυριακής μας είχαν συνηθίσει σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο στους πίνακες τηλεθέασης. Στις 21.00, οι τηλεθεατές γυρίζουν μαζικά στο «Κόκκινο Ποτάμι» και το OPEN, ενώ για το υπόλοιπο της βραδιάς τη μερίδα του λέοντος στην τηλεθέασης καταλαμβάνει το The Voice. Ωστόσο, με τον χθεσινό τελικό του Final Four, που συνήθως βρισκόταν πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό, τα πράγματα άλλαξαν.

Άλλαξε 3 φορές κανάλι η πρωτιά στην τηλεθέαση

Έτσι, το «Κόκκινο Ποτάμι» στο OPEN κατέγραψε τηλεθέαση 21,2% και βρέθηκε στην πρώτη θέση το βράδυ της Κυριακής, την ώρα που τόσο το Final Four, όσο όμως και το The Voice βρίσκονταν ως και 10 μονάδες πίσω στους πίνακες τηλεθέασης. Συγκεκριμένα η σειρά άγγιξε σε τέταρτο ως και το 24,2% εκεί γύρω στις 21.30.

Αμέσως μετά το τέλος της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι», την πρώτη θέση διεκδίκησε και κέρδισε το The Voice που εκτινάχτηκε στο 25,5% στις 22.00 το βράδυ. Ωστόσο, άνοδο στην οποία δεν μας είχε συνηθίσει, σημείωσε και το Final Four που ακολουθούσε από κοντά στους πίνακες τηλεθέασης.

Η στιγμή της ανάδειξης του νικητή χάρισε την πρώτη θέση στο Final Four
Από τις 23.15, το σκηνικό στην τηλεθέαση άλλαξε και το Final Four βρέθηκε στην πρώτη θέση. Στα τελευταία λεπτά του τελικού, το Final Four άγγιξε το 27,6%. Στο σύνολο της προβολής της, η εκπομπή σημείωσε τηλεθέαση 16,9%, στις ηλικίες 18-54.

Από την άλλη το The Voice, βρέθηκε δυο μονάδες πιο πάνω – σύμφωνα πάντα με τα πρώτα, προσωρινά ποσοστά τηλεθέασης της Nielsen – με ποσοστό 18,9% στο δυναμικό κοινό.