ΠΑΤΡΑ: Από σήμερα το πρόγραμμα για Στελέχη Επιχειρήσεων στην ΕΕΔΕ – Έναρξη ου Diploma in Sales Management

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ανακοινώνει την έναρξη ου Diploma in Sales Management σήμερα  6 Δεκεμβρίου 2019.
Τα Προγράμματα υποστηρίζονται από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας (ΣΕΒΠΔΕ).

 

Σήμερα η ΕΕΔΕ συγκαταλέγεται στα πέντε μεγαλύτερα Management Associations παγκοσμίως σε επίπεδο Μελών και Έργου. Έχει εκπαιδεύσει, κατά τη διάρκεια της 50χρονης και πλέον λειτουργίας της, περισσότερα από 500.000 στελέχη, έχει προσφέρει περισσότερες από 800.000 ώρες εκπαίδευσης μέσα από 17.500 εκπαιδευτικά προγράμματα, ενώ το Μεταπτυχιακό της Πρόγραμμα πραγματοποιείται σε 30 πόλεις της χώρας και έχει περισσότερους από 4.500 αποφοίτους.
Το Diploma in Sales Management είναι το μοναδικό Πιστοποιημένο Πρόγραμμα στη Διοίκηση Πωλήσεων, και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Institute of Sales Management (ISM). Η ΕΕΔΕ ως ISM Certified Training Provider, έχει ήδη εκπαιδεύσει περισσότερα από 1.000 στελέχη πανελλαδικά που έχουν επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των πωλήσεων.
Ο στόχος του προγράμματος είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες ένα ολοκληρωμένο σύνολο γνώσεων, συνδέοντας τη θεωρία με την πράξη, πάνω στις αρχές, τα εργαλεία και τις πρακτικές που εφαρμόζονται στο σύγχρονο Sales Management.
Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε:
 Sales Managers/ Team Leaders
 Κey Account Managers
 Sales/ Marketing Consultants
 Σε στελέχη με επαρκή εργασιακή εμπειρία που προετοιμάζονται να προαχθούν σε Managerial θέσεις στο τμήμα πωλήσεων, σε στελέχη τμημάτων (πχ Marketing, Customer Service, Product Development) που επιθυμούν να κατανοήσουν τη λειτουργία των πωλήσεων και να συνεργαστούν αποτελεσματικά με το τμήμα πωλήσεων καθώς και σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που επιθυμούν να κατανοήσουν τις ανάγκες των πελατών τους και να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στο Sales Management.
Το κόστος των προγραμμάτων μπορεί να καλυφθεί με το 0.24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.
Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:
 ΕΕΔΕ – Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας |Πλατεία 28ης Οκτωβρίου, Γούναρη & Αγ. Ανδρέου, 26 222 Πάτρα | 2610-318573, 2610 336 352 | κ. Άντυ Γαρδίκη| patra@eede.gr | www.eede.gr

advertisement