(Φωτο)-Καίτη Γκραμμά: Το διεμφυλικό μοντέλο που δεν μπήκε στο GNTM ξεκινά διεθνή καριέρα

Το όνομα της ακούστηκε πρώτη φορά όταν δήλωσε συμμετοχή στο Greece’s Next Top Model όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ στις τηλεοπτικές οθόνες λόγω γραφειοκρατίας.

Ο λόγος για το διεμφυλικό μοντέλο, Καίτη Γκραμμά η οποία πέρασε ναι μεν την οντισιόν αλλά δεν προβλήθηκε ποτέ το συγκεκριμένο επεισόδιο.

Το μοντέλο, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Intagram εξομολογήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους πως κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, και αυτό δεν είναι άλλο από μια διεθνή καριέρα στον χώρο της μόδας καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με γαλλικό πρακτορείο.

«Alert alert too emotional to express my feelings in any other language but my mother tongue so i am sorry for my foreign followers , but this post is gonna be my first post in Greek.  Έχουν περάσει 2 χρόνια ακριβώς από τότε που ξεκίνησα να κάνω αυτήν την δουλειά εκπληρώνοντας παράλληλα το παιδικό μου όνειρο. Τόσοι πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν να με αποτρέψουν, με απέρριψαν , με έκριναν, μου είπαν ότι δεν θα τα καταφέρω ποτέ ακόμα και με προσέβαλλαν αρκετές φορές. Τόσοι πολλοί που δεν μπορώ να θυμηθώ καν όλα τα ονόματα. Τόσες πολλές φορές άκουσα ότι είμαι πολύ άσχημη, βαρετά όμορφη, πολύ συνηθισμένη, πολύ ασυνήθιστη, πολύ ψηλή, πολύ κοντή, πολύ παχιά, πολύ αδύνατη , πολύ ξανθιά, πολύ σκούρη και πολλά πολλά άλλα. Και θα τα ακούσω ακόμα περισσότερες φορές. Δεν τελείωσε κάτι ούτε τώρα στρώθηκε κάποιο κόκκινο χαλί. Το μόνο που έγινε είναι το πρώτο βήμα σε αυτό που στην Ελλαδιτσα μου ονομάζουμε “international career”. Το μόνο που θα ήθελα ν κάνω είναι να πάω στον 15χρονο ευατό μου και να τον παρακαλέσω να μην κλάψει ποτέ στην ζωή του όταν κάποιος του πει τι δεν μπορεί να κάνει. Κ επειδή αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να κάνω, θα το πω απλώς σε εσάς», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Καίτη Γκραμμά.