«Στάση ζωής…άλλα να λέει προεκλογικά κι άλλα να πράττει μετεκλογικά» ο κ.Καλογερόπουλος

 

Με αφορμή δήλωση του Δημάρχου Αιγιάλειας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου, για την κριτική του κ. Χρήστου Γούτου σχετικά με την καθαριότητα και την ανακύκλωση, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο» τονίζει:

«Ο κ.Καλογερόπουλος, συνεχίζει να πιστεύει ότι με παραμύθια τύπου «Λαμποίκου», αλλά και με το να περιφέρει ένα απορριμματοφόρο, στο Αίγιο και σε μερικά χωριά, έτσι θα επιλύσει το σοβαρότατο πρόβλημα με τα σκουπίδια.

Προεκλογικά μιλούσε για μόνιμη λύση κι όχι κοστοβόρα μεταφορά απορριμμάτων στην Κοζάνη, μία λύση προσωρινή, που βρήκε από τον προκάτοχό του δήμαρχο Θανάση Παναγόπουλο και ο ίδιος ως νέος δήμαρχος, όχι μόνο βολεύτηκε μ΄αυτήν, αλλά έκρυψε τα σκουπίδια στον επιβαρυμένο ΣΜΑ Τέμενης, μετατρέποντάς τον σε «βόμβα» έτοιμη να εκραγεί!

Προεκλογικά μιλούσε για μόνιμη λύση, αλλά «παγίδεψε» τους δημότες, αυξάνοντας τελικά, κατά πολύ, τα Δημοτικά Τέλη του 2020. Αυτό το απέκρυψε στα «ωραιοποιημένα» προεκλογικά του λόγια.

Τον καλούμε, αυτός να ξεφυλλίσει και να θυμηθεί το φυλλάδιο που κυκλοφόρησε πριν τις εκλογές, με τους λόγους που θα’ πρεπε οι δημότες να τον εκλέξουν δήμαρχο. Τότε ήταν «ο ικανός και έμπειρος» που θα έλυνε το πρόβλημα. Το ξέχασε κιόλας και ρίχνει τα βάρη και τις ευθύνες της όλης κατάστασης στους «κακούς πολίτες».
Προεκλογικά τους «χάιδευε» με απλόχερες υποσχέσεις και τώρα τους εμπαίζει και τους χαρατσώνει!
Το να μας κάνει λοιπόν σήμερα μαθήματα περιβαλλοντικής παιδείας και να μας λέει ότι «η ανακύκλωση είναι στάση ζωής», είναι απλά επικάλυψη της δυσαναλογίας των προεκλογικών του λόγων και των μετεκλογικών του πράξεών.

Δυστυχώς για τον ίδιο και κυρίως για τον εξαπατημένο λαό της Αιγιάλειας, στάση ζωής γι’αυτόν, αποδεικνύεται περίτρανα, πως είναι
… άλλα να λέει προεκλογικά και άλλα να πράττει μετεκλογικά»!