ΑΧΑΪΑ: Ενισχύθηκε η Τράπεζα Αίματος του ΕΚΑΜΕ Αιγίου – Σε συνεργασία με το νοσοκομείο

 

Κάθε χρόνο σε συνεργασία με το νοσοκομείο Αιγίου και στις αρχές του Δεκέμβρη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Άτομα με Αναπηρίες το Ε.Κ.Α.ΜΕ. καλεί τους εθελοντές αιμοδότες να ενισχύσουν την τράπεζα αίματός του η οποία καλύπτει ανάγκες των εκπαιδευόμενων και των συγγενών τους.
Φέτος ο γιατρός Ζωιτόπουλος Βασίλειος και οι νοσηλεύτριες Μαρία Καζάνη και Μπαγιωνέτα Σοφία από το Νοσοκομείο Αιγίου βοήθησαν για να γίνει πράξη η εθελοντική αιμοδοσία και το Δ.Σ. τους ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία.
Επίσης το Ε.Κ.Α.ΜΕ. ευχαριστεί όλους τους αιμοδότες και ενημερώνει όποιον επιθυμεί να δώσει αίμα ότι μπορεί να το κάνει και στο Νοσοκομείο Αιγίου αναφέροντας ότι είναι για την Τράπεζα Αίματος του Ε.Κ.Α.ΜΕ.
Το αίμα μας είναι ένα δώρο ζωής. Κάποιοι άνθρωποι το έχουν ανάγκη καθημερινά και όλοι μας υπάρχει πιθανότητα να χρειαστούμε κάποια στιγμή στη ζωή μας. Δεν μας κοστίζει τίποτα εκτός από λίγο χρόνο και θεωρούμε ντροπή μας να εισάγουμε αίμα από το εξωτερικό για να καλύπτουμε τις ανάγκες μας. Ας το ξανασκεφτούμε…