Γάμος Καίσαρη:Χολιγουντιανό πάρτι σε αποθήκη στο Ελληνικό που έκαναν παλάτι

Ο χρυσός γάμος της Αναστασίας Καίσαρη που έγινε το περασμένο Σάββατο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ο γάμος της χρονιάς. Ουσιαστικά έγιναν δύο γάμοι (ένας ορθόδοξος και ένας καθολικός) και ένα χολιγουντιανό πάρτι με καλεσμένη όλη την κοσμική Αθήνα.

Πώς αλλιώς θα παντρευόταν άλλωστε η κόρη του «άρχοντα» των δαχτυλιδιών Κώστα Καίσαρη…

O γάμος είχε καλεσμένους 100 άτομα, και παρόντες εκτός από συγγενείς και φίλους, ήταν και εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου της χώρας, ανάμεσά τους ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, καθώς και η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου η οποία είναι κολλητή φίλη της Αναστασίας και ήταν κουμπάρα στο μυστήριο.

Και τα δύο νυφικά της Αναστασίας Καίσαρη είχαν την υπογραφή Celia Kritharioti.

 

Το επικό πάρτι

Η δεξίωση υπερπαραγωγή έγινε μετά τον ορθόδοξο γάμο του ζευγαριού με guest τον Κωνσταντίνο Αργυρό και το παρών έδωσαν περισσότερα από 1.500 άτομα. Το πάρτι έγινε σε αποθήκη στο αεροδρόμιο του Ελληνικού, το οποίο είχε μετατραπεί σε παλάτι.

Μέσα στον χώρο υπήρχε τεράστια σκηνή με φωτορυθμικά, live ορχήστρες, τέσσερα μπαρ, κρεμαστοί πολυέλαιοι με λουλούδια, και ντεκόρ με τεράστιες βεντάλιες – έργα τέχνης – που έμοιαζαν με τα κοσμήματα που σχεδιάζει η Καίσαρη, όπως αναφέρει η Espresso.

Μάλιστα το ζευγάρι έφερε μέχρι και την φιλαρμονική της Κέρκυρας στον γάμο.

 

 

 

 

 

Το πάρτι είχε μέχρι και βραζιλιάνες αλλά και  ντυμένες σαν «άγγελοι» της Victoria’s Secret.

 

 

 

Πλάνα από το μυστήριο του γάμου και τη φαντασμαγορική δεξίωση που ακολούθησε έδειξε η εκπομπή Μαζί σου, στον ΣΚΑΪ.

thetoc.gr