ΑΧΑΪΑ: Συλλήψεις και δικογραφία για κλοπές – Δύο ανήλικοι – Οι ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ

Στη σύλληψη δύο ανήλικων, 15 και 16 ετών, προχώρησε προχθές το απόγευμα η ΕΛ.ΑΣ. επειδή είχαν αφαιρέσει μια σταθμευμένη μοτοσικλέτα.

Αναλυτικά το αστυνομικό δελτίο:

>Συνελήφθησαν, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο ημεδαποί, ηλικίας 16 και 15 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού, από την 29-11-2019 έως και την 30-11-2019 στην Πάτρα, αφαίρεσαν μια σταθμευμένη μοτοσικλέτα.

>Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι στις 21 Νοεμβρίου το βράδυ, ενεργώντας από κοινού, χτύπησαν κουδούνι διαμερίσματος, στην Πάτρα, όπου διαμένει ημεδαπός και όταν ο παθόντας εξήλθε, τον ακινητοποίησαν και με την άσκηση σωματικής βίας του αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ.

>Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, μια 51χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς, σύμφωνα με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, για κλοπή.