Πετρούνιας: «Είμαι πιο αισιόδοξος από ποτέ – Θα πάω στο Τόκιο»

Γεμάτος αυτοπεποίθηση για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο εμφανίστηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας σε συνέντευξή του στην εκπομπή Onsports FM.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης ξεκαθάρισε πως νιώθει πιο δυνατός από ποτέ, έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και εξήγησε τι δεν πήγε καλά στο Κότμπους κι έμεινε στη… δεύτερη θέση.

«Έχουν τελειώσει όλα αυτά είμαι σε πολύ καλή κατάσταση πλέον. Είμαι πιο αισιόδοξος από ποτέ. Αυτό το χέρι θα γίνει καλύτερα από το άλλο. Δεν πονάω για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια. Πάμε στους τρεις αγώνες να φέρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε» είπε και εξήγησε πως ακόμα κι αν δεν έρθουν τα τρία χρυσά στα οποία πιστεύει πολύ, η πρόκριση είναι εφικτή λόγω του τρόπου που θα επιλέξει η Κίνα τους αθλητές που θα πάνε στο Τόκιο.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θέλω όμως να το κερδίσω μόνος μου. Έχω τη στήριξη του κόσμου, πέρασα ένα πολύ δύσκολο 2019 με τον ώμο μου κι έχω πλέον και την μπέμπα μου. Αυτά είναι τα τρία μου μεγάλα κίνητρα. Κάθε φορά που ανεβαίνω εκεί πάνω, νιώθω υποχρέωση και καθήκον στους Έλληνες και σε κανέναν άλλον. Τα καλύτερα έρχονται…».