ΑΧΑΪΑ: Νέος πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ο Νίκος Σταθακόπουλος

Στον ορισμό προέδρου και μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας προχώρησε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κα Δόμνα Μιχαηλίδου.

Νέος πρόεδρος ορίστηκε ο αιγιώτης πρώην νομαρχιακός σύμβουλος κ. Νίκος Σταθακόπουλος, ο οποίος με πολυετή εμπειρία στην δημόσια διοίκηση αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για μια ιδιαίτερα “ευαίσθητη” θέση, που αφορά στα ιδρύματα “Σκαγιοπούλειο” (Αρρένων-Θηλέων) Πάτρας, Παράρτημα ΑΜΕΑ “Κλεομένους Ιατρού” (πρώην Θ.Χ.Π. Αιγίου) Αιγίου, Κέντρο Περίθαλψης Παιδιού (ΚΕΠΕΠ) Λεχαινών και Γηροκομείο “Άγιος Χαράλαμπος” Πύργου.

Η απόφαση δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ στις 28.11.2019 με αριθμό 1005 (τ. ΥΟΔΔ). Όπως αναγράφεται:

“Ορίζονται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας τα παρακάτω πρόσωπα:
1. Ο Σταθακόπουλος Νικόλαος του Παναγιώτη, συνταξιούχος δημοσίου, ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή τον Παπασωτηρίου Μενέλαο του Ιωάννη, υπάλληλος οργανισμού.
2. Ο Γαλανόπουλος Γεώργιος του Κωνσταντίνου, πολιτικός μηχανικός, ως Αντιπρόεδρος Α, με αναπληρώτρια την Μπάτη Δήμητρα του Άγγελου, ελεύθερος επαγγελματίας.
3. Ο Μπρέζας Δημήτριος του Νικόλαου, αγροτικές επιχειρήσεις, Αντιπρόεδρος Β, με αναπληρώτρια την Κωστοπούλου Ελισάβετ του Σταύρου, ιδιωτική υπάλληλος.
4. Ο Καραϊσκάκης Γεώργιος του Σεραφείμ, ομότιμος καθηγητής πανεπιστημίου Πατρών, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Ζακυνθινό Διονύσιο του Πάνου, δημοσιογράφος.
5. Η Τζανουδάκη Ευαγγελία του Δημητρίου, πολιτικός επιστήμων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Βαφέα Παναγιώτη του Θεόδωρου, οικονομολόγος.
6. Ο Χαροκόπος Αντώνης του Ανδρέα, εκπρόσωπος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Γκορίλα Θωμά του Ιωάννη, ομοίως.
7. Ο Μαστρογιαννόπουλος Ευστάθιος του Σαράντου, εκπρόσωπος των εργαζομένων του Κέντρου, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Πόθο Σωτήριο του Γεωργίου, ομοίως.”

Η θητεία των μελών είναι τριετής.