(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Χιλιάδες γιορτινά χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια «λούζουν» την πόλη – Άναμμα του εορταστικού διάκοσμου από τον δήμαρχο Κ. Πελετίδη

Η Πάτρα φωτίζεται από σήμερα από τα χιλιάδες γιορτινά χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια, που άναψαν στις 7.30 το απόγευμα.
Στο άναμμα του εορταστικού διάκοσμου συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, οι Αντιδήμαρχοι, Χρήστος Κορδάς, Βίβιαν Σαμούρη, Αναστασία Τογιοπούλου και εργαζόμενοι του Τομέα Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου, που επιμελήθηκαν και εργάστηκαν το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου το κλίμα στην πόλη να γίνει εορταστικό.
Τον διακόπτη για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου πάτησαν ο παλαιός εργαζόμενος στον Ηλεκτροφωτισμό, Ηλίας Οικονομόπουλος και δύο παιδιά εργαζομένων στον Δήμο.
Ο Δήμαρχος, ευχήθηκε σε όλους και ιδιαίτερα στα παιδιά, χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά, διαβεβαίωσε ότι όλη η Πάτρα και οι συνοικίες της θα «ντυθούν» στα γιορτινά τα φετινά Χριστούγεννα, ενώ για μια ακόμα φορά, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους εργαζόμενους του Δήμου, που κατάφεραν με τη δουλειά τους να δώσουν λάμψη στην πόλη.
Υπενθυμίζεται ότι στις 10 Δεκέμβρη, ημέρα έναρξης των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, θα φωτιστεί ο διάκοσμος της πλατείας Γεωργίου.