Θύμα απάτης έπεσε ο Τόνι Σφήνος -Πλήρωσε 55.000 ευρώ για «αέρα» στη Μύκονο [βίντεο]

Θύμα οικονομικής απάτης, έπεσε ο γνωστός showman, Τόνι Σφήνος.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ο δημοφιλής καλλιτέχνης την πάτησε όταν συνάδελφός του μουσικός του πρότεινε να ανοίξουν ένα μπαρ στην Μικρή Βενετία της Μυκόνου, ένα από τα πιο τουριστικά μέρη του νησιού.

Δείτε πώς την «πάτησε» ο Τόνι Σφήνος:

 

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ζητήθηκε από τον Τόνι Σφήνο να πληρώσει 55.000€ για «αέρα», τα οποία τα έδωσε και… τα έχασε, όπως αναφέρει ο performer στη μηνυτήρια αναφορά του.
Ο ίδιος ο Τόνι Σφήνος, συμφώνησε να καταβάλλει το μερίδιό του σε δυο δόσεις, ώστε να γίνει η συμφωνία και να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του μπαρ, πληρώνοντας από την τσέπη του, τους προμηθευτές και το συνεργείο. Μάλιστα αν και το μπαρ άρχισε να λειτουργεί, η συνεργασία του με τον συνάδελφο χάλασε λίγους μήνες μετά και ο Τόνι Σφήνος απαίτησε να πάρει πίσω τα χρήματα που επένδυσε, δηλαδή 55.000 ευρώ για τον «αέρα» και ακόμη 30.000 για τον εξοπλισμό του καταστήματος.

Σύμφωνα με την απόφαση που εξέδωσε πριν από λίγες ημέρες το πέμπτο τριμελές πλημμελειοδικείο Αθηνών, ο μουσικός που πρότεινε στον Τόνι Σφήνο να ανοίξουν το μπαρ στη Μύκονο, καταδικάστηκε πρωτόδικα σε έναν χρόνο φυλάκιση για απάτη, καθώς όπως αποδείχθηκε στο δικαστήριο, το ακίνητο ανήκε στον πατέρα του μουσικού, ο οποίος μάλιστα δεν έφερε καμία αξίωση για να λάβει χρήματα για τον αέρα του καταστήματος.