ΣΥΡΙΖΑ για τον διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας: Έγιναν τα αποκαλυπτήρια του ρουσφετιού Μητσοτάκη

Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα των διορισμών των διοικητών νοσοκομείων.

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι με τις τελευταίες δηλώσεις του ο κ. Πατέρας αποκαλύπτει τη συναλλαγή του με τον ίδιο τον πρωθυπουργό και υπογραμμίζει ότι η τακτική αυτή επιβεβαιώνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποτελεί «τον πυρήνα του παλιού πολιτικού συστήματος».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
Ο κ. Πατέρας σήμερα έκανε τα αποκαλυπτήρια της “αριστείας” και του “επιτελικού κράτους” του κ. Μητσοτάκη. Παραδέχθηκε ότι συμφώνησε να διοριστεί διοικητής στο νοσοκομείο με αντάλλαγμα την επιστροφή του προεκλογικά στη Ν.Δ. Τη συναλλαγή δεν την έκανε με κάποιο τυχαίο στέλεχος της Ν.Δ., αλλά με τον ίδιο τον σημερινό Πρωθυπουργό.

Όσο και να σωπαίνει ενοχικά, ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να τοποθετηθεί δημόσια για τις χάρες σε κουμπάρους, πολιτευτές και συγγενείς στελεχών της Ν.Δ. σε βάρος της δημόσιας Υγείας και των φορολογουμένων.

Ο κ. Μητσοτάκης τόσο με την περίπτωση του κ. Πατέρα όσο και με όλες τις υπόλοιπες εξώφθαλμες περιπτώσεις ρουσφετιών, επιβεβαιώνει πως αποτελεί τον πυρήνα του παλιού πολιτικού συστήματος. Αυτού που οδήγησε ιστορικά τη χώρα στη χρεωκοπία.