Λίνα Κοεμτζή: Επίσπευση των ερευνών ζητά η οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας

Διαμαρτύρονται οι γονείς της Λίνας Κοεμτζή πως υπάρχει καθυστέρηση στις έρευνες και πως δεν έχουν ενημέρωση για την πρόοδο αυτών. Για το λόγο αυτό θα ζητήσουν το πρωί της Τετάρτης είναι την επίσπευση των διαδικασιών.

Είχαν στείλει μία επιστολή πριν από δύο εβδομάδες, μέσω του δικηγόρου τους, στον νέο εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Το αίτημά τους έγινες γνωστό και θα παραθέσουν στον αντιεισαγγελέα όλα τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και τους κάνουν να πιστεύουν πως η κόρη τους δεν αυτοκτόνησε και πως πίσω από τον θάνατό της κρύβονται ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί, που την απειλούσαν με ροζ βίντεο και φωτογραφίες.

Επίσης, θα ζητήσουν κατ’ αντιπαράσταση εξέταση μαρτύρων και αναπαράσταση-αυτοψία στον χώρο της εστίας για να αναδειχθούν, όπως λένε, οι αντιφάσεις που υπάρχουν στις μέχρι τώρα καταθέσεις.

Μέσα στην εβδομάδα θα κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση μάρτυρας από τα Γιαννιτσά, στο πλαίσιο διαλεύκανσης των συνθηκών θανάτου της 22χρονης, η οποία έχασε τη ζωή της στις 28 Νοεμβρίου του 2016, συμπληρώνονται δηλαδή την Πέμπτη (28/11) τρία χρόνια ακριβώς.