Λαμία: Σήμερα η κηδεία του 37χρονου που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Λαμία από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην είσοδο της πόλης, με τραγικό απολογισμό τον θάνατο ενός 37χρονου, πατέρα τεσσάρων παιδιών.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν 36χρονος οδηγός από τη Στυλίδα έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο αυτοκίνητο του 37χρονου στο οποίο επέβαιναν η γυναίκα του, καθώς και τα δύο εκ των τεσσάρων παιδιών, ηλικίας 4 και 5 ετών, οι οποίοι επέστρεφαν από γάμο που είχαν πάει στην Αθήνα.

Μάλιστα, το δυστύχημα σημειώθηκε μόλις λίγα μέτρα πριν η οικογένεια φτάσει σπίτι της…

Συγγενείς και φίλοι θα βρεθούν σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι στο Καστρί Φθιώτιδας, την πατρίδα του 37χρονου για το στερνό αντίο, ενώ επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα για τα ορφανοτροφεία.

Σε βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύγκρουσης, φαίνεται πως ο 36χρονος οδηγός του ασημί BMW, παραβίασε το STOP, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο αυτοκίνητο της οικογένειας.

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η 32χρονη σύζυγος του 37χρονου υπεβλήθη σε χειρουργείο και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας σε σοβαρή κατάσταση. Τα δύο κοριτσάκια τους, ηλικίας 4 και 5 ετών, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Παίδων» στην Αθήνα και νοσηλεύονται με πολλαπλά κατάγματα, αλλά εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της μονάδας, κ. Σφύρα, που μίλησε στα μεσημβρινά γεγονότα του Star Κεντρικής Ελλάδας, η 32χρονη μητέρα βρίσκεται σε καταστολή και το επόμενο 48ωρο θα γίνει προσπάθεια από τους γιατρούς να την επαναφέρουν.

 

lamia2

Ο οδηγός του ασημί BMW, που οδηγούσε 36χρονος από τη Στυλίδα, παραβίασε το STOP, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο αυτοκίνητο της πολύτεκνης οικογένειας.

lamia3

Ο οδηγός και ο συνοδηγός της BMW τραυματίστηκαν πολύ ελαφρά, ενώ εξετάζεται από την τροχαία εάν ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

LamiaReport: Θανατηφόρο τροχαίο στην είσοδο της πόλης

Ο άτυχος 37χρονος, Νίκος Μπαρμπέρης, ήταν πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών στο ΚΤΕΛ Φθιώτιδας και όλοι οι συνάδελφοί του είναι συγκλονισμένοι.

«Χάσαμε το καλύτερο παιδί. Δεν υπάρχουν λόγια…Δεν το λέω επειδή είμαι φορτισμένος συναισθηματικά. Ήταν όντως το καλύτερο παιδί. Ρωτήστε όποιον θέλετε. Αρίστος επαγγελματίας και υπόδειγμα οικογενειάρχη. Θερμά συλληπτήρια στους οικείους του και εύχομαι ταχεία ανάρρωση στη σύζυγο και στα παιδιά του», είπε στο ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας Δημήτρης Παπαναγιώτου, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

Πηγή: www.lamiareport.gr & tvstar.gr