Ντον Τζόνσον: H Ντακότα είναι καλύτερη ηθοποιός από μένα και τη μαμά της

Σε μια συνέντευξη που έδωσε στον Γκάρντιαν ο Ντον Τζόνσον που γίνεται 70 και έγινε γνωστός ως ορμητικός Sonny Crockett στη σειρά «Σκληροί του Μαϊάμι» δήλωσε ότι νιώθει 16 χρονών και …απείθαρχος.

Με μια καριέρα αξιοζήλευτη και πέντε γάμους δυο από τους οποίους έχει κάνει με τη Μέλανι Γκρίφιθ με την οποία έχει δυο κόρες, ο Ντον Τζόνσον εξομολογήθηκε την άθλια παιδική του ηλικία και την απόφασή του να φύγει από το σπίτι του σε ηλικία 16 ετών.

Δεν περίμενα όχι να συνεχίζω να παίζω μέχρι τα 70 αλλά ούτε μέχρι τα 30, είπε. Όταν τελειώνεις μια δουλειά, λες, αυτό ήταν, θα με ξαναπάρουν σε επόμενη; Κάθε μέρα είναι σαν Χριστούγεννα για τους ηθοποιούς. Και ο Άγιος βασίλης φέρνει κάτι καλό ή κάτι κακό.

Φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει για την κόρη του ηθοποιό Ντακότα Τζόνσον και σύντροφο του φρόντμαν των Coldplay, Κρις Μάρτιν.

Μέχρι τα 18 δεν ξέραμε ότι η Ντακότα ήθελε να γίνει ηθοποιός δε μας είχε πει κάτι, δε το μοιράστηκε μαζί μας. Είναι μια υπέροχη ηθοποιός και καλύτερη από εμένα και τη μητέρα της.