MasterChef: Αυτοί είναι οι κριτές του ριάλιτι μαγειρικής

Μπορεί ακόμα να βλέπουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το GNTM, ωστόσο, μόλις τελειώσει, τη θέση του στη βραδινή ζώνη του Star, θα πάρει το MasterChef.

Ο νέος κύκλος του MasterChef αναμένεται να προβληθεί, το δεύτερο μισό της σεζόν. Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για τη φετινή κριτική επιτροπή του ριάλιτι μαγειρικής.

Κάποιοι είπαν πως δε θα είναι μόνο τρεις οι κριτές, αλλά τέσσερις, ότι θα ήταν γυναίκα ο τέταρτος κριτής και άλλα πολλά. Η πραγματικότητα όμως είναι μία σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

MasterChef: Ποιοι θα κρίνουν τους παίκτες

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι τρεις αγαπημένες κριτές των τηλεθεατών, δηλαδή ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έχουν ήδη πάρει θέσεις πίσω από τις κουζίνες τους, για να κρίνουν τους επίδοξους MasterChef. Οι συμμετοχές, έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Εκτός από τους τρεις σεφ, στο παιχνίδι παραμένει και ο Γιάννης Αποστολάκης, έχοντας τον ίδιο ρόλο που είχε και στα προηγούμενα MasterChef.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος, αποκάλυψε και μερικά πράγματα για το τρέιλερ που θα δούμε σε λίγο καιρό στις οθόνες μας.

«Είναι οριστικό. Τρεις είναι οι κριτές του MasterChef, σας τους είπα ήδη. Έχει ήδη γυριστεί και το τρέιλερ. Αν το περσινό τρέιλερ σας είχε εντυπωσιάσει και σας είχε φανεί υπερπαραγωγή, το φετινό είναι το κάτι άλλο. Μιλάμε ότι είναι σκάλες ανώτερο», ανέφερε χαρακτηριστικά.